top of page

kasviluennot ja -koulutukset

Luennoin yrttien hoitavista vaikutuksista. Tarjoan yksittäisiä luentoja, joissa tutustumme yleisimpien villiyrttien vaikutuksiin ja käyttöön luennoinnin ja kuvien pohjalta sekä kesäaikaan myös yrttikävelyitä luonnossa. Lisäksi järjestän pitkiä koulutuksia, joiden aikana perehdymme laajasti yrttien maailmaan. Tämä koulutus on tarjolla tällä hetkellä Turussa. Voit myös pyytää minua luennoimaan omalle ryhmällesi johonkin tiettyyn aihepiiriin liittyen tai voimme sopia sinulle henkilökohtaisen koulutuskokonaisuuden.

 

Shamanismin Polulla – Luonnon henget ja

kasvien parantava voima

Tällä kurssilla olemme yhteydessä luonnon henkiin - erityisesti keskitymme puiden ja kasvien henkiin. Kurssi sopii sinulle, joka tunnet kasvien hoitavat ja parantavat voimat omassa työskentelyssäsi merkitykselliseksi ja haluat vahvistaa yhteyttäsi luontoon. Lisätietoja löydät sivulta Shamanismin polulla -kurssit. 

Shamanismin polulla - Ääni ja luonto

 

Tällä kurssilla tutkimme yhteyttämme kasvien kanssa ääntämme käyttäen ja resonaatiota tunnustellen. Haemme tapaa kommunikoida kasvien kanssa.Kurssi tapahtuu ulkona. Lisätietoja löydät sivulta Shamanismin polulla -kurssit. 

IMG_20230501_175049_resized_20230501_055423991.jpg
bottom of page