top of page
DSC_1126.JPG

yrttihoidot

Tulen järjestämään yrtteihin liittyviä hoitoja tapahtumaasi tai juhlaasi. Saunoissa ja yrttipajoissa yhdistyvät luonnonläheisyys, kansanperinnetieto sekä yhdessäolo rentoutuen. Ota yhteyttä, niin voimme järjestää ryhmällesi ihanan hoitohetken haluamassasi paikassa. Hinnat sopimuksen mukaan riippuen sisällöstä, paikasta sekä ryhmän koosta. Varaukset ryhmille pääasiassa touko- elokuulle. Teen myös henkilökohtaisia fytoterapeuttisia konsultaatioita ja hoitoja sekä hoitoja ryhmille. Katsothan yrttiluennot ja –koulutukset sivulta myös ajankohtaiset, kaikille avoimet tapahtumat.

yrtit ja taide2, 2015 006.JPG
DSC_1130.JPG

Fytoterapeuttiset yksilöhoidot

 

Yrttikonsultaatio 

 

Haluaisitko tasapainottaa terveyttäsi yrttien avulla? Konsultaatio koostuu kahdesta käyntikerrasta, joiden aikana kartoitetaan asiakkaan tilanne, käydään tulokset läpi ja laaditaan hoitosuunnitelma, joka sisältää suositellut yrtit sekä kotihoito-ohjeet. Konsultaation pohjalta voidaan myös suunnitella sinulle sopiva ulkoinen yrttihoitokokonaisuus. Hinta sisältää 2-3 noin 1kk käyttöön riittävää yrttituotetta, jotka määräytyvät hoitosuunnitelman mukaan sekä kirjalliset kotihoito-ohjeet. Lisätuotteista ja hoidoista maksu sopimuksen mukaan.

Kesto 2x 45min, Hinta 220€

Fytoterapiaa ryhmille

 

Yrttikävely

 

Yrttikävelyn aikana perehdymme alueella kasvaviin villiyrtteihin/ viljeltyihin kasveihin niiden hoitavien ominaisuuksien kannalta ja osana ruuan valmistusta. Varaukset touko- elokuu.

Yrttipaja

Yrttipajassa valmistetaan jalkakylvyt ja hoitava yrttiöljy sekä kasvovettä. Nautimme myös itse valmistamaamme yrttiteetä. Lopuksi jokainen tekee itselleen ohjatusti hoidon valmistamillamme tuotteilla. Jos paikka on sopiva, voidaan myös yrtit kerätä itse ennen tuotteiden valmistamista ja hoitoa.

Ryhmäkoko max 12 henkilöä.

Varaukset touko- elokuu.

Yrttisauna

Saunayrtit kerätään lähiympäristöstä ennen saunaa. Samalla tutustumme käytettävien yrttien vaikutuksiin. Vaihtoehtoisesti yrtit voidaan tuoda valmiiksi kerättynä saunalle, jolloin niiden vaikutuksista kerrotaan ennen saunomista. Tämän jälkeen valmistetaan yrttivedet kylpemistä varten ja saadaan ohjeet niiden käyttöön. Saunan jälkeen on käytössä ihoa hoitavaa yrttiöljyä ja kasvovettä sekä puhdistava ja virkistävä yrttinen saunajuoma. Saunan yhteyteen voi saada myös saunaloitsun sekä kesäaikaan erikoisvastoja. Varaukset touko-elokuu ainoastaan omaan tai vuokraamaasi saunaan.

117146985_2687934854805803_1908036141833
117397008_2685651798367442_8801612812430

MORSIUSSAUNA/ NAISTEN SAUNA ”Lemmen ja rakkauden yrtit”

 

Perinnetietoa ja kauneuden

sekä terveyden hoitoa

Lemmen ja rakkauden saunassa tutustumme yrtteihin, joita voidaan käyttää kauneuden ja terveyden hoidossa sekä kuulemme uskomuksista, joita ennen liitettiin yrtteihin ihastuessa, rakastuessa ja naimisiin mennessä sekä lemmen nostatuksessa ja lietsonnassa. Jokainen osanottaja saa oman jalkakylpykimpun, joka on koottu näistä kasveista. Ennen saunaa teemme jalkakylvyt ja ohjatun kasvojen ja jalkojen hieronnan yrttiöljyllä. Morsian/ juhlistettava henkilö saa henkilökohtaisen hoidon sekä pienen yrttilahjan. Lopuksi nautimme Lemmen ja rakkauden juomaa. Saunan yhteyteen voi saada myös lemmenloitsun sekä muita teemaan sopivia lauluja ja erikoisvastoja. 

 

Tämä sauna sopii ohjelmaksi myös esimerkiksi polttareihin ja illanviettoihin.

bottom of page