top of page
DSC_1126.JPG

yrttihoidot

Saunoissa ja yrttipajoissa yhdistyvät luonnonläheisyys, kansanperinnetieto sekä yhdessäolo. Ota yhteyttä, niin voimme järjestää ryhmällesi ihanan hoitohetken haluamassasi paikassa. Hinnat sopimuksen mukaan riippuen sisällöstä, paikasta sekä ryhmän koosta. Varaukset ryhmille pääasiassa touko- elokuulle. Teen myös henkilökohtaisia kasvilääkinnällisiä hoitoja sekä hoitoja ryhmille. 

yrtit ja taide2, 2015 006.JPG
DSC_1130.JPG

kasvilääkinnälliset yksilöhoidot

 

Yrttikonsultaatio 

 

Haluaisitko tasapainottaa terveyttäsi yrttien avulla? Käytän yrttihoidoissani pääasiassa teehoitoja. Saatavilla on tarvittaessa myös yrttiöljyjä ja salvoja ulkoisiin hoitoihin. Suunnittelen aina kasvisekoitukset henkilökohtaisesti tilanteen mukaan. Teehoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii niin ennaltaehkäisyyn kuin akuutteihinkin tilanteisiin. Kasvilääkinnälliset hoidot sopivat myös täydentämään shamanistista hoitoseremoniaa. 

kasvien kanssa työskentelyä ryhmille

 

Suitsuketyöpaja

 

Tunnetko luontomme kasvien voiman? Tule mukaan oppimaan suitsukkeiden valmistamista Suomessa esiintyvistä kasveista. Käytämme sekä luonnonkasveja, että puutarhan kasveja. Kokoamme päivän aikana suitsukenippuja sekä perehdymme myös irtosuitsukkeiden valmistamiseen sekä suitsuketikkuihin. Sään salliessa käymme keräämässä osan kasveista itse. Varaukset kesä-elokuu.

 

 

Yrttikävely

 

Yrttikävelyn aikana perehdymme alueella kasvaviin villiyrtteihin/ viljeltyihin kasveihin niiden hoitavien ominaisuuksien kannalta ja osana ruuan valmistusta. Varaukset touko- elokuu.

Yrttipaja

Yrttipajassa valmistetaan jalkakylvyt ja hoitava yrttiöljy sekä kasvovettä. Nautimme myös itse valmistamaamme yrttiteetä. Lopuksi jokainen tekee itselleen ohjatusti hoidon valmistamillamme tuotteilla. Jos paikka on sopiva, voidaan myös yrtit kerätä itse ennen tuotteiden valmistamista ja hoitoa.

Ryhmäkoko max 12 henkilöä.

Varaukset touko- elokuu.

Yrttisauna

Saunayrtit kerätään lähiympäristöstä ennen saunaa. Samalla tutustumme käytettävien yrttien vaikutuksiin. Vaihtoehtoisesti yrtit voidaan tuoda valmiiksi kerättynä saunalle, jolloin niiden vaikutuksista kerrotaan ennen saunomista. Tämän jälkeen valmistetaan yrttivedet kylpemistä varten ja saadaan ohjeet niiden käyttöön. Saunan jälkeen on käytössä ihoa hoitavaa yrttiöljyä ja kasvovettä sekä puhdistava ja virkistävä yrttinen saunajuoma. Saunan yhteyteen voi saada myös saunaloitsun sekä kesäaikaan erikoisvastoja. Yrttisauna voi olla myös teemallinen esimerkiksi "Lemmen ja rakkauden yrtit". Varaukset touko-elokuu ainoastaan omaan tai vuokraamaasi saunaan.

117146985_2687934854805803_1908036141833
bottom of page