top of page

äänihoidot

Äänihoidot – Hoitava ääni

 

Hoidot ryhmille

 

Järjestän hoitavan äänen tilaisuuksia ryhmille. Tilaisuuden aikana jokainen osallistuja tulee tekemään oman sisäisen matkansa äänten johdattelemana. Lähdemme tekemään matkaa aluksi omaa ääntämme etsien. Tunnustelemme ja käytämme ääntämme helppoja harjoituksia tehden. Sinun ei tarvitse olla laulutaitoinen. Harjoitukset sopivat kaikille! Lopuksi kuljemme matkaamme eteenpäin kuunnellen laulua, shamaanirummun ääntä, sanoja sekä erilaisten soitinten sointia. Tämän hoitavan osuuden aikana jokainen osallistuja saa myös oman henkilökohtaisen laulun. Voit asettaa tälle hoitavan äänen matkalle myös oman intentiosi.

Ajankohtaisista tapahtumista löydät myös kaikille avoimia ryhmiä.

 

Hoitotilaisuuden kesto noin 1 ½ - 2 tuntia riippuen ryhmän koosta, hinta 20€/ osallistuja, ryhmään tarvitaan 8-12 osallistujaa, tätä pienemmät ryhmät hinta yhteensä 160€

puro.jpg
IMG_20201114_214100_861%20(1)_edited.jpg

Yksilöhoidot

 

Äänihoito koostuu laulusta, rummutuksesta ja/ tai äänimaljan käytöstä. Äänen käyttäminen on yksi hyvin oleellinen osa shamanistista työskentelyäni. Tämä hoito pohjautuukin siihen, mitä äänen kautta on mahdollista nostaa esiin. Millainen kokonaisuus muodostuu, kun sinun olemuksesi kohtaa rummun, äänimaljan ja laulun? Hoidolle voidaan asettaa myös jokin intentio, jota lähden avaamaan äänen kautta.

 

Jokainen hoito on erilainen ja syntyy yhteydessä hoidettavaan henkilöön. Kuljetan sinut hoidon aikana äänimatkalle, joka johdattelee sinut monien kokemusten ja tuntemusten läpi. Lopuksi keskustelemme yhdessä sinun hoitokokemuksestasi. Tule kokemaan äänen resonointi sinussa ja sen hoitava voima!

 

Hoidon kesto noin 45min. Hinta 80€

bottom of page