top of page

shamanistiset hoidot ja matkat

rumpu.jpg

Shamanistisen hoidon aihe voi liittyä mihin tahansa asiaan, johon kaipaat elämässäsi selkeyttä, voimaa ja tukea. Onko sinulla ehkä toistuvia ongelmia, kroonisia vaivoja tai voimattomuutta? Onko elämäsi suunta hukassa? Tunnetko itsesi tasapainottomaksi tai onko sinulla muutoksia elämässäsi? Hoidot nojautuvat perinteisiin shamanistisiin menetelmiin, kuten sielunpalautukseen, voimanpalautukseen, puhdistamiseen ja poistamiseen sekä kuoleman ja elämän kanssa työskentelyyn. Hoitoseremonian pohjana toimivat shamanistinen näkeminen sekä rumpu ja ääni.

 

Jos koet tarvitsevasi shamanistisen hoidon, olethan minuun aluksi yhteydessä sähköpostitse. Sovimme sitten puheluajan ja käymme tilanteesi läpi ennen hoitoa. Hoitoon tullaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa shamanismista tai erityisiä taitoja ja kykyjä.

Teen shamanistista hoitotyötä myös etänä, joten välimatkalla ei ole merkitystä. Etänä tehty hoito koostuu puhelinkeskustelusta, jossa käymme tilanteesi läpi. Puhelun aikana sovimme hoidon aiheen yhdessä. Tämän jälkeen teen seremoniallisen rumpumatkan, jossa esitän sopimamme kysymyksen oppailleni. Lähetän sinulle hoitokertomuksen tekstinä, jonka jälkeen keskustelemme uudelleen puhelimitse. Käymme kertomuksen muodossa saamani vastauksen läpi yhdessä. Noin kahden viikon sisään hoidon jälkeen  teen vielä tarkastusmatkan.
 

Shamanistisen hoidon hinnan päätät sinä oman elämäntilanteesi ja tuntemuksesi mukaan.

Tarjoan myös henkilökohtaista ohjausta omaan shamanistiseen työskentelyysi sekä tukea, jos haluat työstää shamanistisin menetelmin jotain itsellesi juuri nyt merkityksellistä asiaa. Olethan yhteydessä minuun, jos haluat keskustella kanssani tähän liittyen. 

Pyydettäessä teen myös seremonioita elämäsi juhliin ja siirtymäkohtiin sekä puhdistuksia.

bottom of page