top of page

shamanistiset hoidot ja seremoniat

rumpu.jpg

Shamanistinen hoitoseremonia

 

Shamanistisen hoitoseremonian aihe voi liittyä mihin tahansa asiaan, johon kaipaat elämässäsi selkeyttä, voimaa ja tukea. Onko sinulla ehkä toistuvia ongelmia, kroonisia vaivoja tai voimattomuutta? Onko elämäsi suunta hukassa? Tunnetko itsesi tasapainottomaksi tai onko sinulla muutoksia elämässäsi? Hoidot nojautuvat perinteisiin shamanistisiin menetelmiin, kuten sielunpalautukseen, voimanpalautukseen, puhdistamiseen ja poistamiseen sekä kuoleman ja elämän kanssa työskentelyyn. Hoitoseremonia tapahtuu aina yhteydessä henkimaailmaan. Hoitoseremonian pohjana toimivat shamanistinen näkeminen sekä rumpu ja ääni.

 

Jos koet tarvitsevasi shamanistisen hoidon, olethan minuun aluksi yhteydessä sähköpostitse. Sovimme puheluajan ja käymme tilanteesi läpi ennen hoitoa. Hoitoon tullaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa shamanismista tai erityisiä taitoja ja kykyjä.

Teen hoitoseremonioita myös etänä, joten välimatkalla ei ole merkitystä. Etänä tehty hoito aloitetaan puhelinkeskustelulla, jossa voit kertoa tilanteestasi. Puhelun aikana sovimme hoidon aiheen yhdessä. Tämän jälkeen teen sovittuna aikana hoitoseremonian. Lähetän sinulle hoitokertomuksen tekstinä, jonka jälkeen keskustelemme uudelleen puhelimitse. Noin kahden viikon sisään hoidon jälkeen  teen vielä tarkastusmatkan.
 

Shamanistisen hoidon hinnan päätät sinä oman elämäntilanteesi ja tuntemuksesi mukaan.

Tarjoan myös henkilökohtaista ohjausta omaan shamanistiseen työskentelyysi sekä tukea, jos haluat työstää shamanistisin menetelmin jotain itsellesi juuri nyt merkityksellistä asiaa. Olethan yhteydessä minuun, jos haluat keskustella kanssani tähän liittyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siirtymäseremoniat ja tilojen puhdistukset

 

Ihmisen elämänkaaren varrella on monia kohtia, joissa tapahtuu - suurempi tai pienempi  - transformaatio uuteen. Tällaisia muutoskohtia voivat olla esimerkiksi syntymä, nimen antaminen, äidiksi tai isäksi tuleminen, keskenmeno, aikuistuminen, sidoksen luominen tai purkaminen toiseen ihmiseen, kuolema. Olen pyynnöstä mukanasi näiden siirtymien luomisessa ja vastaanottamisessa. Siirtymäseremonia voi tapahtua monien ihmisten läsnäollessa juhlien tai vain pienimuotoisemmin kahden kesken. Seremonia voi muodostua esimerkiksi sanoista, lauluista, rummutuksesta, elementtien käytöstä rituaalissa, yhdessä laulamisesta tai tanssimisesta, yhteisestä ateriasta. Luon kanssasi seremoniasta sellaisen, että se koskettaa juuri sinua.

 

Toisinaan voi tuntua siltä, että esimerkiksi uuteen kotiin muuttaessa tuntuu tarpeelliselta puhdistaa tila siihen kerääntyneestä vanhasta painolastista. Sekä vanhat, että uudet tilat voivat kaivata myös niiden oman hengen huomioimista ja tilan seremoniallista käyttöönottamista. Teen näitä puhdistuksia ja seremonioita pyynnöstä. Puhdistuksia on mahdollista tehdä tarvittaessa myös etänä.

 

bottom of page