top of page

pe 09. elok.

|

Kyröspohja

Yhteys - Retiitti

Yhteys - Retiitti
Yhteys - Retiitti

Aika & Paikka

09. elok. 2024 klo 16.00 – 11. elok. 2024 klo 16.00

Kyröspohja, Kyröspohjantie 320, 39100 Kyröspohja, Finland

Tapahtuman tiedot

Yhteys -retriitti

Frantsila, Hämeenkyrö 9.8.-11.8.2024

Ilmoittautumiset osoitteeseen antti@purewildnature.fi 12.7. mennessä

Retriitti kuljettelee meitä oman kehomme ja luonnon kautta kohti yhteyttä itseen ja maailmaan. Avaamme kaikki aistimme käyttöön - olemaan vahvasti läsnä tässä ja nyt.  Saamme antautua virtaukseen. Viikonlopun ytimessä ovat sallivuus, läsnäolo, lempeys, tilan antaminen vain olemiselle ja kiireettömyys. Frantsilan luonnonläheinen ja vanhaa huokuva ilmapiiri tukevat näitä teemoja mahtavasti.

Viikonlopun aikana teemme kehotyöskentelyä, hengitysharjoituksia ja äänityöskentelyä. Jaamme piirissä kokemuksiamme,  keskustelemme, rentoudumme äänimatkoilla sekä luonnossa tehtävin harjoituksin, leikimme, tanssimme, meditoimme ja luomme yhteisiä seremonioita.

Retriitti alkaa perjantaina 9.8. saapumisella ja majoittumisella Frantsilaan klo 16.00 alkaen.  Varsinainen ohjelma alkaa klo 17.30. Tutustumme aloituspiirissä toisiimme, jonka jälkeen syömme päivällistä.

Lauantaina virtailemme aamiaisen jälkeen läpi erilaisten harjoitusten ja illalla saamme nauttia Frantsilan ihanasta yrttisaunasta.

Sunnuntaina harjoitukset jatkuvat ja retriitti päättyy klo 16.00.

Retriitin hinta kokonaisuudessaan on 440 €. Hinta koostuu retriitistä 240 € sekä Frantsilan täysihoidosta 200 €. Vahvistat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € 12.7. mennessä. Loppuosa maksusta tulee maksaa 2.8. mennessä. Maksut maksetaan tilille FI74 4108 0012 0089 11. Saaja: Pure Wild Nature Oy.

Täysihoito Frantsilassa maksaa 200€ / henkilö sisältäen majoituksen omin liinavaattein ja pyyhkein ryhmähuoneessa. Lisämaksu omasta huoneesta on 60€. Kahden hengen huoneesta 40 € / hlö. Ilmoitathan etukäteen tästä tarpeesta. Halutessasi voit myös vuokrata liinavaatteet ja pyyhkeet (30€). Lisäksi Frantsilan keittiö tarjoaa meille ravitsevaa ja maukasta kasvisruokaa. Perjantaina tarjolla on keittopäivällinen ja iltatee, lauantaina aamiainen, lounas sekä päivällinen ja iltatee sekä sunnuntaina aamiainen ja lounas.

Meistä:

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut jo pian kaksi vuosikymmentä.

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Olen Antti Tahkola sertifioitu Tantric Life Coach. Tantra muutti elämäni neljä vuotta sitten. Se opetti minulle mitä todellinen yhteys itseen on. Se johdatti minut mieleni ajatusten tuolle puolen kehon ja tunteiden maailmaan eli sinne, mitä niin pitkään olin tukahduttanut. Yhteydestä itseeni syntyi rakkaus ja aito yhteys toisiin sekä lopulta kaikkeen ympärilläni. Tantratyöpajojen ohella teen työtä miesten kanssa johdattaen heitä omaan voimaansa ja kypsään maskuliiniin tehden näin maailmasta paremman paikan yksi ihminen kerrallaan.

Ohjaajuuteni perustuu rakastavaan läsnäoloon ja hyväksyvään turvaan, jonka piirissä kaikki tunteet ovat sallittuja. Kehollinen työskentely, hengitysharjoitukset sekä tantriset harjoitteet ovat minulle yhtä luonnollisia kuin ilma, jota hengitän.

Tule ja tutustu minuun:

https://purewildnature.fi/

https://www.instagram.com/villi_ihmisluonto/

Jaa tapahtuma

bottom of page