top of page

ma 06. toukok.

|

Turku

Vapaa ääni

Registration is closed
See other events
Vapaa ääni
Vapaa ääni

Aika & Paikka

06. toukok. 2024 klo 18.00 – 19.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Vapaa ääni 

Maanantaisin 12.2., 11.3., 8.4., 6.5. klo 18.00.-19.30. Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Oviraha 15€ (MobilePay, kortti, käteinen)

Ilmoittautumiset etukäteen edelliseen iltaan mennessä luovapolku@gmail.com

Minulla on jo pidempään ollut tarve päästä taas käyttämään ääntä hvyin vapaan vapautuneesti yhdessä ryhmän kanssa. Koska minulla ei ole tällä hetkellä ajallista mahdollisuutta aloittaa pitkän äänikoulutusryhmän kanssa, päätin luoda iloksenne kerran kuussa tapahtuvat Vapaan äänen illat. Illat alkavat piirin luomisella ja äänimeditaatiolla, jonka jälkeen sukellamme noin puoleksi tunniksi täysin vapaaseen äänen käyttämiseen. Päätämme illan jakamispiirillä. Voit tulla päästämään ulos juuri sen, mitä kehosi ja koko olemuksesi hetkessä kaipaa. Jos et ole koskaan kokenut äänen vapauttavaa voimaa, tule mukaan kokeilemaan matalalla kynnyksellä! Nyt ei tarvita laulutaitoa, ainoastaan rohkeutta päästää irti sisäisitä rajoitteista. Tuen tarvittaessa jälkiprosessoinnissa henkilökohtaisesti.

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut jo pian kaksi vuosikymmentä. 

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page