top of page

pe 25. marrask.

|

Helsinki

Uudenkuun rumpupiiri

Uudenkuun rumpupiiri Perjantaina 25.11.2022 klo 18.00- 20.00 Era Nova, Kasarmikatu 2, Helsinki

Registration is closed
See other events
Uudenkuun rumpupiiri
Uudenkuun rumpupiiri

Aika & Paikka

25. marrask. 2022 klo 18.00 – 20.00

Helsinki, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Uudenkuun rumpupiiri

Perjantaina 25.11.2022 klo 18.00- 20.00

Era Nova, Helsinki

Tervetuloa mukaan Uudenkuun rumpupiiriin.

Uudenkuun aikaan voimme antautua tutkimaan tyhjentynyttä maljaa.  Minkä uuden on aika syntyä - ottaa tilaa? Voimme ottaa vastaan kuun.

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai  muun rytmisoittimen, jos sinulla. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai  tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni esine yhteiselle keskusalttarille  edustamaan sinua (esim. kivi tai koru), sekä huivi, jolla voit peittää  silmäsi.

Piirin  osallistumismaksu on 20€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla.  Ilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Piirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lämpimin terveisin Hanna

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page