top of page

la 08. kesäk.

|

Helsinki

Unien kertomaa - Shamanismi ja unet

Unien kertomaa - Shamanismi ja unet
Unien kertomaa - Shamanismi ja unet

Aika & Paikka

08. kesäk. 2024 klo 22.00 – 09. kesäk. 2024 klo 18.00

Helsinki, Eerikinkatu 42, 00180 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Unien kertomaa - Shamanismi ja unet

Lauantaina 8.6. klo 10.00.- 18.00. 

Mielen olohuone, Eerikinkatu 42, Helsinki

Ilmoittaudu mielellään 24.5. mennessä osoiteeseen luovapolku@gmail.com.

Unet ovat merkityksellinen osa elämäämme. Unia on monenlaisia ja niiden viestit ovat toisinaan selkeitä, toisinaan hyvinkin arvoituksellisia. 

Tämän päivän aikana lähestymme unia ja unelmointia shamanistisin menetelmin. Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat syventyä unien maailmaan. Unien viestit kiehtovat ja kiinnostavat sinua. Päivään osallistuminen edellyttää taitoa tehdä shamanistinen rumpumatka. Sinulla tulisi olla ainakin yksi luotettava henkiopas. Jos olet epävarma osaamisestasi ja tilanteestasi, olethan minuun etukäteen yhteydessä sähköpostitse. 

Työskentelyyn kurssilla tarvitset mukaasi yhden unesi. Jos sinun on vaikeaa muistaa uniasi, niin tarvitset vähintäänkin unensäikeen - pienen palasen untasi tai  tunnun unestasi.

Päivän aikana keskustelemme unista, jaamme piirissä kokemuksiamme, teemme rumpumatkoja ja harjoittelemme yhteistä unelmointia.

Osallistumismaksu päivään on 120€. Tämän voi maksaa kahdessa erässä. Ensimmäinen osa toimii varausmaksuna, joka palautetaan vain hyvästä syystä, jos peruutus tapahtuu vasta 24.5. jälkeen. Esimerkiksi sairastuessa maksun voi myös siirtää odottamaan toista kurssia. Jos kurssi peruuntuu kokonaan, kaikki maksut palautetaan.

Jos sinulla on maksun kanssa haasteita, voit olla yhteydessä minuun, niin sovitaan jokin maksujärjestely. Myös rohkaistuneena saamastani palautteesta, on mahdollista maksaa kurssista omavalintainen summa enemmän, ja tukea näin jotakuta vähävaraista osallistumaan kursseilleni. Ilmoitathan, jos päädyt toimimaan näin.

Ensimmäinen osa 40€  tulisi maksaa viimeistään 24.5. mennessä. Loppuosa 80€ maksetaan viimeistään 31.5. maksetaan tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216.  Käytäthän maksaessasi viitettä 160704.

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut pian jo kaksi vuosikymmentä.

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page