top of page

to 21. jouluk.

|

Turku

Talvipäivänseisauksen juhla

Registration is closed
See other events
Talvipäivänseisauksen juhla
Talvipäivänseisauksen juhla

Aika & Paikka

21. jouluk. 2023 klo 17.00 – 20.30

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Talvipäivänseisauksen juhla

21.12.2023 klo 17.00.-20.30.

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Olet tervetullut juhlistamaan talvipäivänseisausta ja valon paluuta. 

Vuoden valottomin päivä on 21.12. Varhain seuraavana aamuna on talvipäivänseisauksen hetki ja valo alkaa jälleen lisääntyä. Kokoonnumme yhteen hiljentymään, syventymään, jakamaan ja olemaan yhdessä. Lopuksi sytytämme tulen pimeimpään iltaan muistuttamaan valon paluusta; luonnon syklisyydestä. Ilta päättyy ulkona tulen äärellä viimeistään klo 20.30.

Illan sisältö:

- Klo 17.00. aloitamme valmistamalla mehiläisvahasta kynttilät, jotka vahvistamme talvipäivänseisauksen päivää varten yrtein ja intentioin.

- Klo 18.00. nyyttäripöytä ja yhdessäoloa. Tarjolla myös riisipuuroa ja itse valmistettua glögiä.

- Klo 19.00-20.30. laskeutuminen talvipäivänseisaukseen (yhteistä äänenkäyttöä, sanallinen rumpumatka salissa sekä lopuksi irtipäästämisseremonia ja valon tervetulleeksi toivottaminen ulkona tulen ääressä).

Ilmoittauduthan etukäteen osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Illan hinta on 25/ 30€, jonka voit maksaa varallisuutesi mukaan tapahtuman yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. Osallistumismaksu sisältää kynttilätarvikkeet yhteen kynttilään sekä puuron, glögin/ teen.

Ota mukaasi:

- säähän sopivat vaatteet

- rumpu tai helistin, jos sinulla on (ulkona on mahdollista rummuttaa tulen ääressä)

- tarjottavaa yhteiseen nyyttäripöytään

- kynttilä/ lyhty ulkona sytytettäväksi

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin 

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page