top of page

la 23. syysk.

|

Turku

Syyspäiväntasaus - Sadonkorjuujuhla

Lauantaina 23.9..2023 klo 11.00-16.00 Alkuvoima, Halistentie 2. Turku

Registration is closed
See other events
Syyspäiväntasaus - Sadonkorjuujuhla
Syyspäiväntasaus - Sadonkorjuujuhla

Aika & Paikka

23. syysk. 2023 klo 11.00 – 16.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Syyspiiri - Sadonkorjuujuhla

On sadonkorjuun aika!

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme Syyspäiväntasauksen juhlaa lauantaina 23.9. klo 11.00- 16.00. Kokoonnumme osoitteessa Alkuvoima, Halistentie 2, Turku. Seremoniallisessa piirissä kokoonnumme yhteisen sadonkorjuualttarin ääreen juhlistamaan vuodenkiertoa ja tutkimaan, millaisen sadon saamme tänä syksynä omassa elämässämme korjata.

Ilmoittaudu osoitteeseen luovapolku@gmail.com 15.9. mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos vapaita paikkoja on. Osallistumismaksu piiriin on 40€ / 35€ vähävaraisille. Ennakkomaksu 20€ maksetaan ilmoittautuessa tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216, viite 160704. Ennakkomaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu. Loppuosa maksusta maksetaan piirin yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. Halutessasi voit maksaa myös koko maksun ennakkoon. Hintaan sisältyvät ohjelman lisäksi amulettitarvikkeet, kahvi/tee sekä sadonkorjuukeitto.

Tuo mukanasi alttarille jokin sinulle tärkeä  voimaesine, voit myös tuoda koristeita (esimerkiksi kukkia). Tuo lisäksi jotakin pientä tarjottavaa yhteiseen sadonkorjuupöytään.  Varaudu myös rennoin vaattein tanssimatkaa varten sekä säänmukaisin vaattein ulkona pidettävää kiitollisuusseremoniaa varten. Seremoniaa varten jokainen voi tuoda mukanaan kiven. Kivi jätetään seremoniassa, joten ethän valitse kiveä, jonka haluat vielä säilyttää itselläsi. Voit ottaa myös oman rummun, helistimen tai muun soittimen yhteistä rummutusta varten.

Päivän sisältö:

- Aloituspiiri ja alttarin rakentaminen

- Sadonkorjuupiiri

- Tanssimatka

- amulettipaja

- kiitollisuus-seremonia

- Ruokailu

Tapahtuman järjestäjistä:

Nimeni on Milo Salminen ja olen kulkenut animistista noidan polkua jo yli 25 vuotta. Noituus on läsnä kaikissa elämäni osa-alueissa. Rakastan luomista, luontoa, kehollisuutta, rituaalityöskentelyä ja elämän taianomaista puolta. Oma kokemukseni on, että kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä, ja on suuri ilo saada jakaa tätä polkua muiden kanssa.

Noidan työssä tärkeimpiä työkalujani ovat oma keho ja ääni, riimut, yhteys sisäiseen ja ulkoiseen Luontoon sekä näkymättömään maailmaan.

Lovesta Crafts netissä:

www.facebook.com/lovesta.crafts

www.instagram.com/lovesta.crafts

https://lovesta-crafts.webnode.fi/

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page