top of page

su 21. heinäk.

|

Turku

Suomalaiset kasvit suitsukkeina

Suomalaiset kasvit suitsukkeina
Suomalaiset kasvit suitsukkeina

Aika & Paikka

21. heinäk. 2024 klo 10.00 – 15.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Suomalaiset kasvit suitsukkeina

21.7.2023 klo 10.00- 15.00

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Tunnetko luontomme kasvien voiman? Tule mukaan oppimaan suitsukkeiden valmistamista Suomessa esiintyvistä kasveista. Käytämme sekä luonnonkasveja, että puutarhan kasveja. Kokoamme päivän aikana suitsukenippuja sekä perehdymme myös irtosuitsukkeiden valmistamiseen sekä suitsuketikkuihin. Sään salliessa käymme keräämässä osan kasveista itse. 

Kurssipäivä on tänä vuonna täydenkuun aikaan, joten saamme varmasti luotua hyvin voimallisia suitsukkeita.

Kurssin hinta on 90€. Kurssipäivä tulisi maksaa 12.7. mennessä tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216. Käytäthän maksaessasi viitettä 160076. 12.7. jälkeisissä ilmoittautumisissa maksu tulee maksaa heti. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit sekä kahvi-ja teetarjoilun. 

Lisätietoja annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. 

Shamanismin parissa olen toiminut pian jo kaksi vuosikymmentä. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page