top of page

su 29. toukok.

|

Turku

Sieluni laulu - Ääni ja luonto

Sieluni laulu - Ääni ja luonto Sunnuntaina 29.5.2022 Maaria, Turku (metsä)

Registration is closed
See other events
Sieluni laulu - Ääni ja luonto
Sieluni laulu - Ääni ja luonto

Aika & Paikka

29. toukok. 2022 klo 10.00 – 16.00 UTC+3

Turku, Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Sieluni laulu – Ääni ja luonto

Sunnuntaina 29.5  klo 10.00- 16.00

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Kuinka voimme kommunikoida, luoda kontaktin äänemme kautta luontoon? Päivän aikana etsimme omaa yhteyttämme luontoon sekä toisiimme äänen kautta. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Ääni ja luonto -päivä pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä. Vaikka päivien sisältö pohjaakin monelta osin shamanismiin, niihin osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista.

Harjoitukset, joita teemme, tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on päivän aikana etsiä äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Ääni ja luonto – päivä on kokonaisuudessaan metsässä, Turun Maariassa. Paikalle pääsee keskustasta myös julkisilla. Saat ilmoittautumisen yhteydessä tarkemmat osoitetiedot. Jos päivä on hyvin sateinen, olemme toisessa pakassa. Ilmoitan tästä erikseen osallistujille. Osallistumismaksu on 85€. Maksutiedot tulevat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta www.luovapolku.fi https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin 

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page