top of page

la 29. toukok.

|

Turku

Sieluni laulu - Ääni ja luonto

Sieluni laulu - Ääni ja luonto Lauantaina 29.5 ja 12.6 2021, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Sieluni laulu - Ääni ja luonto
Sieluni laulu - Ääni ja luonto

Aika & Paikka

29. toukok. 2021 klo 10.00 – 16.00

Turku, Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Sieluni laulu – Ääni ja luonto

Lauantaina 29.5 ja 12.6 klo 10.00- 16.00

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Kuinka voimme kommunikoida, luoda kontaktin äänemme kautta luontoon? Näiden kahden luonnossa viettämämme päivän aikana etsimme omaa yhteyttämme luontoon sekä toisiimme äänen kautta. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Ääni ja luonto -päivät pohjaavat shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka päivien sisältö pohjaakin monelta osin shamanismiin, niihin osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista.

Harjoitukset, joita teemme, tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on näiden päivien aikana etsiä äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Nämä Ääni ja luonto – päivät ovat kokonaisuudessaan metsässä, Turun Maariassa. Paikalle pääsee keskustasta myös julkisilla. Saat ilmoittautumisen yhteydessä tarkemmat osoitetiedot. Voit osallistua molempiin päiviin hintaan 140€ tai vain toiseen, jolloin osallistumismaksu on 85€.

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta 

https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä 

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page