top of page

pe 18. syysk.

|

Era Nova

Shamanistinen Uudenkuun rumpupiiri

Shamanistinen Uudenkuun Rumpupiiri 18.9.2020 klo 18.00- 20.00 Era Nova, Helsinki

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen Uudenkuun rumpupiiri
Shamanistinen Uudenkuun rumpupiiri

Aika & Paikka

18. syysk. 2020 klo 18.00 – 20.00

Era Nova, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen Uudenkuun Rumpupiiri 

18.9.2020 klo 18.00- 20.00 

Era Nova, Helsinki

 

Tervetuloa mukaan shamanistiseen Uudenkuun rumpupiiriin.

Uudenkuun aikaan voimme tutkia, minkä uuden on aika syntyä - herätä elämään meissä. Voimme tässä piirissä antautua ottamaan vastaan kuun omaan sisäiseemme syventyen. Tukenamme tässä ovat henkimaailma ja Luonto. Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai  muun rytmisoittimen, jos sinulla. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua! Voit osallistua myös laulamalla tai  tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille  edustamaan sinua (esim. kivi tai koru), sekä huivi, jolla voit peittää  silmäsi ja muistiinpanovälineet.

Piirin  osallistumismaksu on 20€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla.  Kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Tämä rumpupiiri muodostaa itsenäisen kokonaisuuden 28.8 Vesi-aiheisen rumpupiirin sekä 29.8 Hiljaisuus ja ääni -retriitin kanssa ja 19.9  Voimalaulu-päivän kanssa.

Hinnat: 

- rumpupiiri 20€ 

- lauantai 90€ 

- 2x lauantai 165€ 

- lauantai + rumpupiiri 100€ 

- 2x lauantai + 2x rumpupiiri 200€

Shamanistisen rumpupiirin ohjaa Hanna Ojanen. Hanna (1979) on harjoittanut  tietoisesti shamanismia yli 10- vuotta ja toiminut viime vuodet shamanistisena neuvonantajana. Hänen työskentelynsä keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Hanna ohjaa rumpupiirejä Turussa, Helsingissä ja Tammisaaressa sekä järjestää kursseja ja seremonioita. Ohjaajana Hanna on lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti hänen elämäänsä. Hanna on koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Hän on myös neljän lapsen äiti. Hannan tärkeimpinä työvälineinä toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

 Lisätietoja löydät sivuiltahttps://www.facebook.com/luovapolku/

Jaa tapahtuma

bottom of page