top of page

pe 26. helmik.

|

Alkuvoima

Shamanistinen täydenkuun rumpupiiri

Shamanistinen täydenkuun rumpupiiri Pe 26.2.2021 Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen täydenkuun rumpupiiri
Shamanistinen täydenkuun rumpupiiri

Aika & Paikka

26. helmik. 2021 klo 18.00 – 20.00

Alkuvoima, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen Täydenkuun Rumpupiiri

Perjantaina 26.2.2021 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com Osallistumismaksu 20€

Olet tervetullut mukaan shamanistiseen täydenkuun rumpupiiriin.

Täysikuu on runsauden, täydentymisen ja aistillisuuden aikaa. Täysikuun aika vahvistaa luovuuttasi ja auttaa synnyttämään uutta. Täydenkuun piirissä kokoonnumme yhteen puhdistautumaan ja ottamaan vastaan kuun energian. Tukenamme tässä ovat henkimaailma ja Luonto.

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru), sekä huivi, jolla voit peittää silmäsi ja muistiinpanovälineet. Tarvitset myös istuma/ makuualustan sekä peiton.

Piirin osallistumismaksu on 20€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Piiriin otetaan rajattu määrä osallistujia. Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä pääasiassa Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Jaa tapahtuma

bottom of page