top of page

ke 22. syysk.

|

Alkuvoima, Turku

Shamanistinen Syyspäiväntasauksen rumpupiiri

Shamanistinen Syyspäiväntasauksen rumpupiiri, Keskiviikkona 22.9.2021 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen Syyspäiväntasauksen rumpupiiri
Shamanistinen Syyspäiväntasauksen rumpupiiri

Aika & Paikka

22. syysk. 2021 klo 18.00 – 20.00 UTC+3

Alkuvoima, Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen Syyspäiväntasauksen rumpupiiri

Yhdessä Dia Hohdevirran kanssa

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 15€

Olet lämpimästi tervetullut juhlistamaan Syyspäiväntasausta kanssamme. Syyspäiväntasaus siirtää meidät jälleen uudelle vuosineljännekselle. On aika tarkastella satoa, jonka olemme kesän aikana kasvattaneet. 

 Osallistuaksesi rumpupiiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru). Tarvitset myös istuma/ makuualustan. Tuo myös jotain syötävää jaettavaksi yhteisessä sadonkorjuupöydässä.

Rumpupiirin osallistumismaksu on 15€, joka maksetaan tapahtuman yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla.  Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin järjestäjistä:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lämpimin terveisin

Hanna

Minä, Dia Hohdevirta, olen jo usean sukupolven taustasta toimiva shamanistinen ja henkinen auttaja, kanavoija, energiahoitaja ja tienavaaja. Elän todeksi omaa tapaani henkisellä ja hengellisellä tielläni, käyttäen tukenani sekä luonnon että maailmanuskontoja, monia eri suuntauksia ja vaihtoehtoista elämäntapaa. Ykkösperiaatteeni toiminnassani on kunnioittaa kaikkien omia uskomuksia tai epäuskomuksia ja olla tuputtamatta omiani muille. Toiveenani kuitenkin; usko mitä näet tai älä usko mitään, mutta usko että kaikki on yhtä lailla mahdollista kuin mahdotonta, jolloin ovesi auki pitäen, uusia näkemyksiä ja tai näkyjä voi tulla luoksesi. Katson, lataan ja puhdistan sekä henkilöitä, paikkoja että henkien toimintaa, läsnä tai kaukona. Rummutusten, meditaatiomenetelmin ja meditatiivisten harjoitteiden avulla voimautan, hoidan ja rentoutan, niin itseäni kuin muita. Selkeyttävillä hiljaisuuden päivillä mahdollistan ihmisiä löytämään syvemmälle ytimeensä. Kunnialla ja kunnioituksella suoritan myös seremonioita, siunauksia ja rituaaleja, eri tarpeisiin ja merkkipaaluihin. Itsetuntemusharjoituksia ohjaan esim. luovuuden eri työkaluja käyttäen. Maa-Emomme elementit ovat vahvana pohjana matkanteossani. Tähteläisenä ammennan tietoa universumista ja tuon sieltä valoa ja rakkautta tehtäviini. Rempseän avoimella asenteellani ja olemuksellani kannustan varovaisempiakin tempperamenttejä rohkaistumaan sisimmässään. Toimin suomeksi, på svenska and also in english. Hoidathan omaa henkeäsi ja sieluasi, itse, yhdessä tai ja kanssani. Harjoitetaan pyrkimystä hyvyyteen, rajattomaan rakkauteen ja kaikkeus on meissä ja me kaikkialla, ymmärrykseen. Nöyrän kiitollisena oikeudesta saada toimia porttina, kanavana, maljana ja apuna. Itseni, teidän, maailman, universumin ja henkimaailman hyväksi. Otathan yhteyttä tarpeen tullen. Kiitos kiitos kiitos.                         

Valoisasti, Dia

Jaa tapahtuma

bottom of page