top of page

pe 19. marrask.

|

Alkuvoima, Turku

Shamanistinen rumpupiiri - Täysikuu

Shamanistinen rumpupiiri - Täysikuu Perjantaina 19.11.2021 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen rumpupiiri -  Täysikuu
Shamanistinen rumpupiiri -  Täysikuu

Aika & Paikka

19. marrask. 2021 klo 18.00 – 20.00 UTC+2

Alkuvoima, Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen rumpupiiri - Täysikuu

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 15€

Olet lämpimästi tervetullut Täydenkuun rumpupiiriin.

 Osallistuaksesi rumpupiiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Voit tuoda mukanasi yhteiselle alttarille myös pienen esineen, joka edustaa sinua henkimaailman suuntaan. Tarvitset myös istuma/ makuualustan. 

Rumpupiirin osallistumismaksu on 15€, joka maksetaan tapahtuman yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla.  Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page