top of page

pe 01. lokak.

|

Helsinki

Shamanistinen rumpupiiri -Sadonkorjuu

Shamanistinen rumpupiiri, - Sadonkorjuu Perjantaina 01.10.2021 klo 18.00- 20.00 Era Nova, Helsinki

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen rumpupiiri -Sadonkorjuu
Shamanistinen rumpupiiri -Sadonkorjuu

Aika & Paikka

01. lokak. 2021 klo 18.00 – 20.00 UTC+3

Helsinki, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen rumpupiiri - Sadonkorjuu

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 20€

Olet lämpimästi tervetullut mukaan rumpupiiriin. Aiheenamme tässä piirissä on sadonkorjuun aika. Tutkimme, millaista satoa voimme kerätä voimavaroiksemme kannattelemaan meitä lähestyvän pimeän ajan ylitse.  Entä millaisia uusien alkujen siemeniä saamme kerätä talteen odottamaan uuden kasvun aikaa?

 Osallistuaksesi rumpupiiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru). Tarvitset myös istuma/ makuualustan. 

Rumpupiirin osallistumismaksu on 20€, joka maksetaan tapahtuman yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla.  Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page