top of page

la 12. kesäk.

|

Turku

Shamanistinen rumpupiiri - Maa

Shamanistinen rumpupiiri - Maa La 12.6.2021 Metsä/ Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen rumpupiiri - Maa
Shamanistinen rumpupiiri - Maa

Aika & Paikka

12. kesäk. 2021 klo 18.00 – 20.00

Turku, Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen rumpupiiri - Maa

Lauantaina 12.6.2021 klo 18.00- 20.00 Metsä, Maaria / Kehnolla säällä Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com 

Osallistumismaksu 15€

Olet tervetullut mukaan shamanistiseen rumpupiiriin. Tässä piirissä olemme yhdessä Maan kanssa. 

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tarvitset myös istuma/ makuualustan sekä peiton ja säänmukaisen vaatetuksen. Varaudu siihen, että kävelemme jonkin verran pääasiassa polkuja pitkin. Laitan ilmoittautuneille takemmat osoitetiedot metsään löytämiseksi. Paikalle pääsee helposti myös julkisilla Turun keskustasta.Jos luvassa on todella kehnoa säätä, kokoonnummekin sisätiloissa. Ilmoitan tästä osallistujille viimeistään piiriä edeltävänä iltana.

Piirin osallistumismaksu on 15€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Piiriin otetaan rajattu määrä osallistujia. Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä pääasiassa Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Jaa tapahtuma

bottom of page