top of page

pe 14. toukok.

|

Turku

Shamanistinen rumpupiiri - Luonto ja voima

Shamanistinen rumpupiiri - Luonto ja voima Pe 14.5.2021 Metsä/ Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen rumpupiiri - Luonto ja voima
Shamanistinen rumpupiiri - Luonto ja voima

Aika & Paikka

14. toukok. 2021 klo 18.00 – 20.00

Turku, Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen rumpupiiri - Voima ja luonto

Perjantaina 14.5.2021 klo 18.00- 20.00 Metsä, Maaria / Kehnolla säällä Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com 

Osallistumismaksu 20€

Olet tervetullut mukaan shamanistiseen rumpupiiriin. Tässä piirissä tutkiskelemme millaista voimaa voimme nostaa luonnosta.

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru), sekä huivi, jolla voit peittää silmäsi ja muistiinpanovälineet. Tarvitset myös istuma/ makuualustan sekä peiton ja säänmukaisen vaatetuksen. Laitan ilmoittautuneille takemmat osoitetiedot metsään löytämiseksi. Paikalle pääsee helposti myös julkisilla Turun keskustasta.Jos luvassa on todella kehnoa säätä, kokoonnummekin sisätiloissa. Ilmoitan tästä osallistujille viimeistään piiriä edeltävänä iltana.

Piirin osallistumismaksu on 20€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Piiriin otetaan rajattu määrä osallistujia. Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä pääasiassa Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Jaa tapahtuma

bottom of page