top of page

to 14. huhtik.

|

Alkuvoima

Shamanistinen rumpupiiri - Kevät

Shamanistinen rumpupiiri - Kevät To 14.4.2022 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen rumpupiiri - Kevät
Shamanistinen rumpupiiri - Kevät

Aika & Paikka

14. huhtik. 2022 klo 18.00 – 20.00

Alkuvoima, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen rumpupiiri - Kevät

Torstaina 14.4.2022 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset etukäteen osoitteeseen luovapolku@gmail.com 

Osallistumismaksu 15€.

Olet tervetullut mukaan shamanistiseen rumpupiiriin. Tässä piirissä juhlistamme kevätpäiväntasauksen aloittamaa uuden kasvun aikaa sekä lähestyvää täydenkuun hetkeä.

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Tuo lisäksi mukanasi jokin pieni voimaesine yhteiselle keskusalttarille edustamaan sinua (esim. kivi tai koru), sekä huivi, jolla voit peittää silmäsi. Tarvitset myös istuma/ makuualustan.

Piirin osallistumismaksu on 15€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta www.luovapolku.fi https://www.facebook.com/luovapolku/ https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page