top of page

pe 22. lokak.

|

Alkuvoima, Turku

Shamanistinen rumpupiiri - Kekriaika

Shamanistinen rumpupiiri - Kekriaika, Perjantaina 22.10.2021 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen rumpupiiri - Kekriaika
Shamanistinen rumpupiiri - Kekriaika

Aika & Paikka

22. lokak. 2021 klo 18.00 UTC+3 – 23. lokak. 2021 klo 20.00 UTC+3

Alkuvoima, Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen rumpupiiri - Kekriaika

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 15€

Olet lämpimästi tervetullut kekriajan rumpupiiriin. Muistamme esivanhempiamme ja tutkimme, mitä luonto voi opettaa meille elämän ja kuoleman syklisyydestä. 

 Osallistuaksesi rumpupiiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Voit tuoda mukanasi yhteiselle alttarille myös esineen, joka muistuttaa sinua esivanhemmistasi. Tarvitset myös istuma/ makuualustan. 

Rumpupiirin osallistumismaksu on 15€, joka maksetaan tapahtuman yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla.  Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin järjestäjistä:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page