top of page

la 05. jouluk.

|

Arwokas, Turku

Shamanistinen päiväretriitti - Hiljaisuus ja ääni

Shamanistinen päiväretriitti - Hiljaisuus ja ääni La 5.12.2020 Arwokas - Aikuisten ja lasten hyvinvointitila, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanistinen päiväretriitti - Hiljaisuus ja ääni
Shamanistinen päiväretriitti - Hiljaisuus ja ääni

Aika & Paikka

05. jouluk. 2020 klo 10.00 – 16.00

Arwokas, Turku, Allegatan 18, 20100 Åbo, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen päiväretriitti – Hiljaisuus ja Ääni

5.12.2020 klo 10.00- 16.00, 

Arwokas – Aikuisten ja lasten hyvinvointitila, Puistokatu 18, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com 21.11 mennessä.

Olet sydämellisesti tervetullut tälle päivän mittaiselle shamanistiselle retriitille. Luvassa on lempeän rauhallista tunnelmaa sekä voimauttavaa ääntä. Tämän shamanistisen retriitin aikana nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Kurssi pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu.

Päivän aikana tulet tekemään oman sisäisen matkasi sekä kohtaamaan äänen ja hiljaisuuden kautta muita osallistujia. Retriitti koostuu erilaisista harjoituksista, rumpumatkoista, piirissä jakamisesta sekä äänimatkasta. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja voidaksesi osallistua.

Ilmoittautumiset retriittiin tehdään sähköpostitse 21.11 mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vielä lisätietoja. Retriitin hinta on 95€ (sis. alv), joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä annetuilla maksutiedoilla. Pidämme päivän aikana lounastauon, jolloin voit nauttia omia eväitäsi Arwokkaassa tai käydä läheisissä ruokapaikoissa. Hintaan sisältyvät kahvi ja tee.

Shamanistisen retriitin ohjaa Hanna Ojanen. Hanna (1979) on harjoittanut tietoisesti shamanismia yli 10- vuotta ja toiminut viime vuodet shamanistisena neuvonantajana. Hänen työskentelynsä keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Hanna ohjaa rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestää kursseja ja seremonioita. Ohjaajana Hanna on lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti hänen elämäänsä. Hanna on koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Hän on myös neljän lapsen äiti. Hannan tärkeimpinä työvälineinä toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja löydät sivuilta https://www.facebook.com/luovapolku ja /https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Jaa tapahtuma

bottom of page