top of page

pe 19. tammik.

|

Turku

Shamanistinen äänimatka

Registration is closed
See other events
Shamanistinen äänimatka
Shamanistinen äänimatka

Aika & Paikka

19. tammik. 2024 klo 18.00 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanistinen äänimatka

Perjantaina 19.1.2024 klo 18.00.-20.00.

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Osallistumismaksu 25€

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Olet tervetullut! 

Tule kulkemaan omaa matkaasi äänen johdattelemana. Illan aikana avaamme ensin kehoamme muutamin helpoin harjoituksin. Tämän jälkeen voit asettua vain olemaan ja vastaanottamaan äänimatkan oman intentiosi siivittämänä. Äänimaailma tulee koostumaan laulusta, kehärummusta, viulusta ja äänimaljasta. 

Voit ottaa mukaasi omia peittoja ja alustan, jos epäilet, riittävätkö Alkuvoimalla tarjolla olevat sinulle, jotta saat tehtyä olosi mukavaksi. Ilmoittauduthan etukäteen osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Osallistumismaksu maksetaan illan yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. Jos olet osallistumassa koko viikonlopun kestävään Hoitava ääni -kurssiin (https://www.luovapolku.fi/event-details/hoitava-aani-sieluni-laulu-2)  sisältyy tämä ilta kurssimaksuun.

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin 

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page