top of page

pe 26. maalisk.

|

Nelostie 3830

Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet

Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet 26- 28.3.2021 JoyPack, Nelostie 3830 B, 95355 Koivu (Tervola)

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet
Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet

Aika & Paikka

26. maalisk. 2021 klo 18.00 – 28. maalisk. 2021 klo 17.00

Nelostie 3830, Nelostie 3830, 95355 Tervola, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanismin Polulla- Shamanistisen työskentelyn perusteet

26- 28.3.2021

JoyPack, Nelostie 3830 B, 95355 Koivu (Tervola)

Ilmoittautumiset ja kysymykset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Tämä kurssi sopii esimerkiksi sinulle, jolla on kiinnostus shamanismiin, mutta et oikein kuitenkaan tiedä, mistä siinä on kysymys. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on ehkä oma rumpukin, jota olet rummutellut, mutta kaipaisit käyttöösi työskentelytekniikoita ja tietoisempaa otetta siihen, mitä teet. Kurssille on osallistunut myös moni, joka on jo pitkäänkin kulkenut omaa shamanistista polkuaan.

Shamanismi on kulkenut ihmisten elämässä mukana tuhansia vuosia, ehkä jo ihmisyyden alusta lähtien. Shamanismi on hyvin yleismaailmallista, ja se näyttäytyy kulttuureissa ympäri maailmaa samankaltaisin piirtein. Shamanismiin kuuluvat vahvasti monet ihmisyyteen ja yhteisöllisyyteen jo ihmisen alkuajoista asti liittyneet asiat, jotka yhä elävät meissä ja vain odottavat herättämistään. Shamaanit ovat tehneet matkoja henkimaailmaan tuodakseen apua, neuvoa, tietoa, parannusta tai voimaa sitä tarvitseville. Matkallaan henkimaailmaan – aliseen, keskiseen ja yliseen - shamaani tapaa henkioppaansa ja auttajansa.

Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti ja vahvistaa näiden tekniikoiden avulla yhteyttämme luontoon sekä avata yhteys maailmaan, joka ei ole silmillämme nähtävissä. Voimme kulkea yhdessä henkioppaidemme kanssa ja vahvistaa suhdettamme heihin. Voimme saada kokemuksen asioista, jotka ovat läpi aikojen antaneet ihmiselämälle merkityksen, ja saaneet meidät kokemaan, että todella olemme osa tätä maailmaa.

Kurssin aikana harjoittelemme perinteisiä shamanistisia tapoja siirtyä toiseen todellisuuteen rummutuksen, tanssin ja laulamisen avulla sekä tutustumme shamanistiseen maailmankuvaan. Luomme yhteyden omiin henkiauttajiimme. Perehdymme shamanistisiin tekniikoihin ja niiden vaikutukseen omassa elämässämme sekä hyvinvoinnissamme. Opettelemme myös shamanistisen parantamisen perusteita. Piirissä saamme jakaa kokemuksiamme, mikä vahvistaa shamanistista tietoisuuttamme ja ymmärrystämme ihmisen ja henkien vuorovaikutuksesta.

Kurssin hinta on 200€ (sisältää alv:n). Aloitamme perjantaina klo 18.00 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.00. Voit ilmoittautua osoitteeseen luovapolku@gmail.com 5.3 mennessä. Tämän jälkeen mukaan pääse, jos paikkoja on jäljellä. Kurssille otetaan max 12 osallistujaa. Vahvistat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 100€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160076. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ei ennakkomaksua palauteta. Tätä ennen ennakkomaksusta palautetaan puolet.

JoyPack sijaitsee noin 50km Rovaniemeltä Kemiin päin. Voit majoittua kurssin aikana JoyPackissa yhteishintaan 110€. Majoittuminen sisältää myös ruuan. Majoitus varataan ja maksetaan erikseen JoyPackin kautta. Varauslinkki tulossa pian tähänkin ilmoitukseen : ) Jos et majoitu, on pelkän ruuan hinta 15€/ päivä. Tämä maksetaan JoyPackiin kurssiviikonloppuna. Myös omat eväät voi toki ottaa mukaan, jos ei jää yöpymään. Saapuminen kurssipaikalle on mahdollista myös junalla. Junat pysähtyvät Tervolassa, josta voidaan tulla hakemaan perille.

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät 

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi sekä 

https://www.facebook.com/luovapolku

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page