top of page

pe 27. syysk.

|

Turku

Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet

Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet
Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet

Aika & Paikka

27. syysk. 2024 klo 18.00 – 29. syysk. 2024 klo 16.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanismin Polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet

27.- 29.9.2024

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Tämä kurssi sopii esimerkiksi sinulle, jolla on kiinnostus shamanismiin, mutta et oikein kuitenkaan tiedä, mistä siinä on kysymys. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on ehkä oma rumpukin, jota olet rummutellut, mutta kaipaisit käyttöösi työskentelytekniikoita ja tietoisempaa otetta siihen, mitä teet. Kurssin on käynyt myös moni jo pitkäänkin omaa shamanistista polkuaan kulkenut.

Shamanismi on kulkenut ihmisten elämässä mukana tuhansia vuosia, ehkä jo ihmisyyden alusta lähtien. Shamanismi on hyvin yleismaailmallista, ja se näyttäytyy kulttuureissa ympäri maailmaa samankaltaisin piirtein. Shamanismiin kuuluvat vahvasti monet ihmisyyteen ja yhteisöllisyyteen jo ihmisen alkuajoista asti liittyneet asiat, jotka yhä elävät meissä ja vain odottavat herättämistään. Shamaanit ovat tehneet matkoja henkimaailmaan tuodakseen apua, neuvoa, tietoa, parannusta tai voimaa sitä tarvitseville. Matkallaan henkimaailmaan – aliseen, keskiseen ja yliseen - shamaani tapaa henkioppaansa ja auttajansa. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti ja vahvistaa näiden tekniikoiden avulla yhteyttämme luontoon sekä avata yhteys maailmaan, joka ei ole silmillämme nähtävissä. Voimme kulkea yhdessä henkioppaidemme kanssa ja vahvistaa suhdettamme heihin. Voimme saada kokemuksen asioista, jotka ovat läpi aikojen antaneet ihmiselämälle merkityksen, ja saaneet meidät kokemaan, että todella olemme osa tätä maailmaa.

Kurssin aikana harjoittelemme perinteisiä shamanistisia tapoja siirtyä toiseen todellisuuteen rummutuksen, tanssin ja laulamisen avulla sekä tutustumme shamanistiseen maailmankuvaan. Luomme yhteyden omiin henkiauttajiimme. Perehdymme shamanistisiin tekniikoihin ja niiden vaikutukseen omassa elämässämme sekä hyvinvoinnissamme. Opettelemme myös shamanistisen parantamisen perusteita. Piirissä saamme jakaa kokemuksiamme, mikä vahvistaa shamanistista tietoisuuttamme ja ymmärrystämme ihmisen ja henkien vuorovaikutuksesta.

Kurssin hinta on kolmiportainen 200/ 250/ 300€ sisältäen ohjauksen sekä kahvin/ teen. Ensimmäinen hinta 200€, on tarkoitettu erityisesti vähävaraisille. Sinä itse tiedät tilanteesi parhaiten. En tule kyselemään elämäntilanteestasi. Minä tiedän, että 200€ on monelle paljon rahaa. Toinen hinta 250€ on tarkoitettu sinulle, jos koet, että koko viikonlopun kurssi on tämän arvoinen, ja sinulla on siihen hyvinkin varaa. Kolmannesta maksuryhmästä (300€) sitoudun lahjoittamaan 50€ luonnonsuojeluun, joka huomioi erityisesti luonnon monimuotoisuuden. Informoin sivuillani kohteista tarkemmin. (Toki saat maksaa jotain näiltä väleiltäkin, mutta ilmoitathan tästä minulle, jotta pysyn suunnilleen kartalla maksujen suhteen : )

Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 90€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160704. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse, ennakkomaksua ei palauteta 13.9. jälkeen. Loppuosa maksua 110/ 160/ 210€ tulee maksaa 20.9. mennessä. Jos tarvitset joustoa maksuaikatauluihin tai haluat maksaa pienemmissä erissä, olethan yhteydessä.

Alkuvoimalla voi tarvittaessa yöpyä patjamajoituksessa 10€/ yö. Suihkua ei ole. Ilmoitathan erikseen, jos haluat majoittua. Aloitamme kurssin perjantaina klo 18.00 ja päätämme sunnuntaina klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua osoitteeseen luovapolku@gmail.com 13.9.  mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Samaan sähköpostiosoitteeseen voit laittaa myös kysymyksesi kurssiin liittyen.

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut pian jo kaksi vuosikymmentä.

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page