top of page

ke 18. marrask.

|

Era Nova, Helsinki

Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet (1)

Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet Pe 13.11 - Su 15.11.2020 Era Nova, Helsinki

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet (1)
Shamanismin polulla - Shamanistisen työskentelyn perusteet (1)

Aika & Paikka

18. marrask. 2020 klo 18.00 – 22.00

Era Nova, Helsinki, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanismin Polulla- Shamanismin perusteet -kurssi

13.11- 15.11.2020 Era Nova, Helsinki

Tämä kurssi sopii esimerkiksi sinulle, jolla on kiinnostus shamanismiin, mutta et oikein kuitenkaan tiedä, mistä siinä on kysymys. Kurssi sopii myös sinulle, jolla on ehkä oma rumpukin, jota olet rummutellut, mutta kaipaisit käyttöösi työskentelytekniikoita ja tietoisempaa otetta siihen, mitä teet.

Shamanismi on kulkenut ihmisten elämässä mukana tuhansia vuosia, ehkä jo ihmisyyden alusta lähtien. Shamanismi on hyvin yleismaailmallista, ja se näyttäytyy kulttuureissa ympäri maailmaa samankaltaisin piirtein. Shamanismiin kuuluvat vahvasti monet ihmisyyteen ja yhteisöllisyyteen jo ihmisen alkuajoista asti liittyneet asiat, jotka yhä elävät meissä ja vain odottavat herättämistään. Shamaanit ovat tehneet matkoja henkimaailmaan tuodakseen apua, neuvoa, tietoa, parannusta tai voimaa sitä tarvitseville. Matkallaan henkimaailmaan – aliseen, keskiseen ja yliseen - shamaani tapaa henkioppaansa ja auttajansa. Meillä kaikilla on kyky työskennellä shamanistisesti ja vahvistaa näiden tekniikoiden avulla yhteyttämme luontoon sekä avata yhteys maailmaan, joka ei ole silmillämme nähtävissä. Voimme kulkea yhdessä henkioppaidemme kanssa ja vahvistaa suhdettamme heihin. Voimme saada kokemuksen asioista, jotka ovat läpi aikojen antaneet ihmiselämälle merkityksen, ja saaneet meidät kokemaan, että todella olemme osa tätä maailmaa.

Kurssin aikana harjoittelemme perinteisiä shamanistisia tapoja siirtyä toiseen todellisuuteen rummutuksen, tanssin ja laulamisen avulla sekä tutustumme shamanistiseen maailmankuvaan. Luomme yhteyden omiin henkiauttajiimme. Perehdymme shamanistisiin tekniikoihin ja niiden vaikutukseen omassa elämässämme sekä hyvinvoinnissamme. Opettelemme myös shamanistisen parantamisen perusteita. Piirissä saamme jakaa kokemuksiamme, mikä vahvistaa shamanistista tietoisuuttamme ja ymmärrystämme ihmisen ja henkien vuorovaikutuksesta.

Kurssin hinta on 190€ sisältäen ohjauksen sekä kahvin/ teen. Yöpyminen Era Novassa ei ole mahdollista. Aloitamme perjantaina klo 18.00 ja päätämme kurssin sunnuntaina klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua osoitteeseen luovapolku@gmail.com 30.10 mennessä. Samaan osoitteeseen voit laittaa myös kysymyksesi kurssiin liittyen. Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 90€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160704. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse, ennakkomaksusta palautetaan puolet. Jos perut vasta 30.10 jälkeen ennakkomaksua ei palauteta. Kurssipaikan osoite on Kasarmikatu 2, Helsinki. Järjestän tilassa myös rumpupiirejä sekä shamaanin laulu- äänihoitotapahtumia. Tervetuloa osallistumaan!

Kurssin ohjaa Hanna Ojanen. Hanna (1979) on harjoittanut tietoisesti shamanismia yli 10- vuotta ja toiminut viime vuodet shamanistisena neuvonantajana. Hänen työskentelynsä keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Hanna ohjaa rumpupiirejä Turussa, Helsingissä ja Tammisaaressa sekä järjestää shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana Hanna on lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti hänen elämäänsä. Hanna on koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Hän on myös neljän lapsen äiti. Hannan tärkeimpinä työvälineinä toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Lisätietoja löydät sivuiltahttps://www.facebook.com/luovapolku/ sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Jaa tapahtuma

bottom of page