top of page

la 06. helmik.

|

Era Nova, Helsinki

Shamanismin polulla - Rumpuni henki

Shamanismin polulla - Rumpuni henki La 06.02.2021 Era Nova, Helsinki

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanismin polulla - Rumpuni henki
Shamanismin polulla - Rumpuni henki

Aika & Paikka

06. helmik. 2021 klo 10.00 – 16.00

Era Nova, Helsinki, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanismin Polulla - Rumpuni Henki

Lauantaina 6.2.2021, klo 10.00- 16.00

Era Nova, Helsinki

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com, 22.01.2021 mennessä

Olet sydämellisesti tervetullut tälle päivän mittaiselle kurssille, jossa haemme yhteyttämme omaan rumpuumme. Onko sinulla ehkä rumpu, jonka olet rakentanut tai ostanut valmiina, mutta et oikein tiedä, kuinka rumpuasi tulisi käyttää? Mikä on rumpusi tehtävä ja tarkoitus? Silloin tämä kurssipäivä on sinua varten. Tervetullut olet myös sinä, jolla on jo luotuna yhteys rumpuusi, mutta haluaisit syventää sitä tai vain antaa aikaa työskentelylle rumpusi kanssa. Työskentelemme päivän aikana shamanistisin menetelmin pohjaten animistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki. Voimme luoda elävän yhteyden rumpuumme ja näin toimia yhdessä rumpumme kanssa. Päivän aikana opimme shamanistisen matkanteon perusteet sekä haemme yhteyttä oman rumpumme henkeen. Päivä koostuu erilaisista harjoituksista, rumpumatkoista ja piirissä jakamisesta. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisiä taitoja voidaksesi osallistua. Ilmoittautumiset päivään tehdään sähköpostitse 22.1 mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vielä lisätietoja. Kurssipäivän hinta on 95€ (sis. alv), joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä annetuilla maksutiedoilla. Pidämme päivän aikana lounastauon, jolloin voit nauttia omia eväitäsi Era Novassa tai käydä läheisissä ruokapaikoissa. Hintaan sisältyvät kahvi ja tee.

Tämä kurssipäivä muodostaa itsenäisen kokonaisuuden 5.1 rumpupiirin kanssa. Helmikuussa on tulossa vastaavanlainen kokonaisuus (5.2 rumpupiiri klo 18.00- 20.00 ja 6.2 shamanistinen retriittipäivä klo 10.00- 16.00).

Hinnat:

- 95€ lauantain kurssipäivä

- 20€ rumpupiiri (5.1. klo 18.00- 20.00)

- 105€ kurssipäivä ja rumpupiiri yhteensä

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page