top of page

pe 10. kesäk.

|

Houtskär

Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima

Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima 10- 12.6.2022 Houtskar, Turun saaristo

Registration is closed
See other events
Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima
Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima

Aika & Paikka

10. kesäk. 2022 klo 18.00 UTC+3 – 12. kesäk. 2022 klo 16.00 UTC+3

Houtskär, Houtskär, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanismin Polulla - Luonnonhenget ja kasvien parantava voima

10- 12.6.2022, Houtskarin Saverkeitin saarella Turun saaristossa

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Tällä kurssilla olemme yhteydessä luonnonhenkiin. Jokainen osallistuja tulee kurssilla etsimään omia henkioppaitaan kasvien parista. Tulemme työskentelemään myös elementtien kanssa. Pääosassa ovat kuitenkin kasvit. Kurssi sopii erityisesti sinulle, joka tunnet kasvien hoitavat ja parantavat voimat omassa työskentelyssäsi merkitykselliseksi ja haluat vahvistaa yhteyttäsi Luontoon.

Kurssilla tullaan työskentelemään shamanistisin tekniikoin. Jotta voisit osallistua tälle kurssille, olisi toivottavaa, että osaat tehdä rumpumatkan/ shamaanimatkan tai olet käynyt peruskurssin shamanistisista tekniikoista. Sinulla olisi hyvä olla valmiiksi ainakin yksi henkiopas, johon sinulla on hyvä yhteys, jotta voit saada häneltä neuvoja, opastusta ja ohjausta. Jos olet epävarma siitä, täytätkö nämä vaatimukset, niin olethan minuun yhteydessä. Kurssilla on ollut mukana myös henkilöitä, joilla on ylipäätään vahva luontoyhteys ja tahtotila tämän tyyppiseen työskentelyyn. Pyrimme kurssin aikana löytämään jokaiselle osallistujalle oman tavan työskennellä. Jos haluat vahvistaa osaamistasi ennen kurssia, on toukokuussa mahdollista osallistua shamanistisen työskentelyn perusteet -kurssille Turussa tai Helsingissä.

Kurssipaikkana on vanhan tilan ihastuttava pihapiiri lähiluontoineen Turun saaristossa Houtskarin Saverkeitin saarella, neljän lautan takana. Turusta on lautalle bussiyhteys ja myös yhteiskyytejä voidaan järjestää. Tuuliolosuhteiden salliessa meillä on myös mahdollisuus kulkea osa matkasta perinnepurjeveneellä. Tästä voimme sopia erikseen ilmoittautuneiden kanssa. Säiden ja tuulien salliessa voimme tehdä myös iltapurjehduksen kurssin aikana. Yhteismajoitustiloina toimivat aitta ja talon vinttitilan omat pienet ”hytit”. Myös telttailu puutarhassa on mahdollista. Peseytyminen tapahtuu pihasaunassa ja wc- tilat ovat ulkohuusseja.

Kurssin hinta on 290€ sisältäen ohjelman, majoituksen ja kasvisruoan. Jos sinulla on mahdollisuus, voit tukea vähävaraisempia osallistujia maksamalla kurssista 340€. Olethan siis yhteydessä minuun siinäkin tapauksessa, jos kurssin hinta vaikuttaa sinulle mahdottomalta maksaa. Myös osina maksaminen on mahdollista.

Voit ilmoittautua kurssille osoitteeseen luovapolku@gmail.com 27.5 mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Samaan sähköpostiosoitteeseen voit laittaa myös kysymyksesi kurssiin liittyen. Varaat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 100€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160704. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut osallistumisesi vasta 27.5 jälkeen, ennakkomaksua ei palauteta. Loppuosa maksusta tulee maksaa 3.6 mennessä.

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta 

www.luovapolku.fi https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page