top of page

pe 09. heinäk.

|

Vaskijärven luonnonpuisto

Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima

Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima Pe 09.07 - Su 11.07.2021 Vaskijärven luonnonpuisto, Pöytyä

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima
Shamanismin polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima

Aika & Paikka

09. heinäk. 2021 klo 18.00 – 11. heinäk. 2021 klo 16.00

Vaskijärven luonnonpuisto, Vesiraumantie 156, 21900 Pöytyä, Finland

Tapahtuman tiedot

Shamanismin Polulla - Luonnon henget ja kasvien parantava voima

9- 11.7.2021, Vaskijärven luonnonpuisto, Pöytyä

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Tällä kurssilla olemme yhteydessä luonnon henkiin. Jokainen osallistuja tulee kurssilla etsimään omia henkioppaitansa kasvien parista, joiden kanssa työskennellen on mahdollista vahvistaa yhteyttään Luontoon. Aikataulun salliessa työskentelemme myös elementtien kanssa. Pääosassa ovat kuitenkin puut ja muu kasvillisuus. Kurssi sopii erityisesti sinulle, joka tunnet kasvien hoitavat ja parantavat voimat omassa työskentelyssäsi merkitykselliseksi ja haluat vahvistaa yhteyttäsi Luontoon.

Kurssilla tullaan työskentelemään shamanistisin tekniikoin. Jotta voisit osallistua tälle kurssille, olisi toivottavaa, että osaat tehdä rumpumatkan/ shamaanimatkan/ olet käynyt peruskurssin shamanistisista tekniikoista. Sinulla olisi hyvä olla valmiiksi ainakin yksi henkiopas, johon sinulla on toimiva yhteys, jotta voit saada häneltä neuvoja, opastusta ja ohjausta. Jos olet epävarma siitä, täytätkö nämä vaatimukset, niin olethan minuun yhteydessä. Kurssilla on ollut mukana myös henkilöitä, joilla on ylipäätään vahva luontoyhteys ja tahtotila tämän tyyppiseen työskentelyyn. Pyrimme kurssin aikana löytämään jokaiselle osallistujalle oman tavan työskennellä

Kurssin hinta on 280€ sisältäen ohjelman, majoituksen ja ruoan. Kurssipaikkana on Yläneellä sijaitseva Vaskijärven luonnonpuisto lähiympäristöineen. Turusta vaskijärvelle on noin tunnin ajomatka. Myös julkisilla pääsee melko lähelle, mistä voidaan tarvittaessa noutaa perille. Majoitumme aivan luonnonpuiston rajalla hirsimökissä. Mökissä on sänkypaikat 6 henkilölle sekä parvella lisäksi tilaa 6 henkilölle. Kurssille otetaan mukaan 6- 8 osallistujaa. Ruoka valmistetaan kaasuliedellä/ nuotiolla. Piha-alueelta löytyvät huussi sekä saunarakennus. Vesi kannetaan pumppukaivosta sekä taloon, että saunaan. Sähkölaitteille löytyy kaksi pistoketta. 

Ilmoittautumiset kurssille tulee tehdä 8.6 mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Saat kurssikirjeen, maksutiedot ja -ehdot sekä paikan tarkemmat osoitetiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomaksu 100€ tulee olla maksettuna 8.6 mennessä. Jos kurssi peruuntuu kokonaan esimerkiksi koronaan liittyvistä syistä, kaikki maksut palautetaan. 

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lämpimin terveisin

Hanna 

Jaa tapahtuma

bottom of page