top of page

la 27. huhtik.

|

Turku

Seremoniallinen rumpupiiri - Maa

Registration is closed
See other events
Seremoniallinen rumpupiiri - Maa
Seremoniallinen rumpupiiri - Maa

Aika & Paikka

27. huhtik. 2024 klo 17.30 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Seremoniallinen rumpupiiri - Maa

Lauantaina 27.4.2024 klo 17.30- 20.00. 

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 20€

Olet tervetullut mukaan shamanistiseen rumpupiiriin. Tässä piirissä vahvistamme yhteyttämme seremoniallisesti ja harjoituksin Maan kanssa. 

Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. Ota mukaan myös istuma-alusta. Jos sää sallii olemme myös ulkona. 

Piirin osallistumismaksu on 20€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Piiriin otetaan rajattu määrä osallistujia. Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut jo pian kaksi vuosikymmentä.

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page