top of page

la 13. marrask.

|

Högben

Samanarvoinen Shmanismi

Samanarvoinen shamanismi 13- 14.10.2021 Raasepori

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Samanarvoinen Shmanismi
Samanarvoinen Shmanismi

Aika & Paikka

13. marrask. 2021 klo 10.00 – 14. marrask. 2021 klo 6.00

Högben, Högbensvägen 30, 10350 Högben, Finland

Tapahtuman tiedot

Samanarvoinen Shamanismi, osa 3

Raasepori 13-14.11 la klo 10-21 ja su klo 10-16

Yhdessä Dia Hohdevirran kanssa.

Kutsumme teitä kaikkia, joiden elämään shamanismi kuuluu, luomaan ihanan tapahtuman kanssamme! Olet sitten ensiaskeleilla tai jo pitkän tien kulkenut shamanismista kiinnostunut tai sitä pitkään harjoittanut olento, tule jakamaan itsesi, ajatuksesi ja yhteinen pyhä tila kanssamme. Olemme allergisia "guruttamiselle" ja siksi haluamme jakaa kanssanne tasa-arvoisten tapahtuman. Nyt on jälleen sen aika!

Tässä tapahtumassa jokainen osallistuja on myös tekijä. Jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi ja jokainen on tärkeä, hyväksytty ja rakastettu. Tuothan tapahtumaan mukanasi tuokion omaa shamanismiasi. Se voi ilmetä työpajana, esitelmänä, esityksenä, kyselytuntina, harjoituksena tai ihan vapaasti improttuna oman shamanistisen tiesi kertomuksena. Tuokio kestää puolesta tunnista tuntiin/ henkilö, riippuen tapahtuman lopullisesta osallistujamäärästä.

Tulkaa mukaan tekemään ikimuistoinen retki shamanismin kirjavaan maailmaan!

Tapahtumapaikkana on tällä kertaa Hub Feenix Raaseporissa. 

Sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Vielä muutama osallistuja mahtuu mukaan. Minimi osallistujamäärä 15 henk, max 20 henk. 

Maksu on 85e ja tapahtuma on omakustannehintainen, joten osallistumismaksu on pakollinen mahdollisesta peruutuksestasi huolimatta. Osallistumismaksu maksetaan käteisenä ja sillä katetaan tapahtumapaikan vuokra, yöpyminen, lounaat yms kulut. Maksu sisältää lounaskeitot. Tuo muu tarvitsemasi ruoka mukanasi sekä lakanat ja pyyhkeet. Lauantai-iltana pidetään nyyttäripiknik yhteisistä, ei lämmitystä tarvitsevista tuomisista. Tapahtuma on täysin päihteetön.

Loputtomat kiitokset kaikille jotka tapahtumassa ovat vetäneet ja tulevat vetämään, upeita, ikimuistoisia, oman itsensä näköisiä tuokioita!

Sydämellisesti ja rohkeasti tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestäjistä:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Minä, Dia Hohdevirta, Lumous Luomatar, rehellisen rakkauden kantaja, olen jo usean sukupolven taustasta toimiva mm. shamanistinen ja henkinen tukija, kanavoija, energiahoitaja ja tienviitoittaja. Elän todeksi omaa tapaani elää henkisellä ja hengellisellä tielläni, käyttäen tukenani sekä luonnon että maailmanuskontoja, monia eri suuntauksia ja osin vaihtoehtoista elämäntapaa. Ykkösperiaatteeni toiminnassani on kunnioittaa kaikkien omia uskomuksia tai epäuskomuksia ja olla tuputtamatta omiani muille. Toiveenani kuitenkin on; usko että kaikki on yhtä lailla mahdollista kuin mahdotonta, jolloin ovesi auki pitäen, uusia näkemyksiä ja tai näkyjä voi tulla luoksesi. Katson, lataan ja puhdistan sekä henkilöitä, paikkoja että henkien toimintaa, läsnä tai kaukona. Rummutusten, meditaatiomenetelmin ja meditatiivisten harjoitteiden avulla voimautan, hoidan ja rentoutan itseäni ja tuon niin muille työkaluja auttaa itseään. Selkeyttävillä hiljaisuuden päivillä mahdollistan ihmisille matkaa syvemmälle ytimeensä. Kunnialla ja kunnioituksella suoritan myös seremonioita, siunauksia ja rituaaleja, eri tarpeisiin ja merkkipaaluihin. Itsetuntemusharjoituksia ohjaan esim. luovuuden eri työkaluja käyttäen. Maa-Emomme elementit ovat vahvana pohjana matkanteossani. Tähteläisenä ammennan tietoa universumista ja tuon sieltä valoa ja rakkautta tehtäviini. Rempseän avoimella asenteellani ja olemuksellani kannustan varovaisempiakin tempperamenttejä rohkaistumaan sisimmässään. Toimin suomeksi, på svenska and also in english. Hoidathan omaa henkeäsi ja sieluasi, itse, yhdessä muiden tai ja minun kanssani. Harjoitetaan pyrkimystä hyvyyteen, rakkauteen ja kaikkeus on meissä ja me kaikkialla, yhteyden ymmärrykseen. Nöyrän kiitollisena oikeudesta saada toimia porttina, kanavana, maljana ja apuna. Itseni, teidän, maailman, universumin ja henkimaailman hyväksi. Otathan yhteyttä tarpeen tullen. 

Kiitos kiitos kiitos.

Valoisasti ja aidosti; Dia

Jaa tapahtuma

bottom of page