top of page

pe 10. toukok.

|

Lohja

Samanarvoinen shamanismi

Samanarvoinen shamanismi
Samanarvoinen shamanismi

Aika & Paikka

10. toukok. 2024 klo 17.00 – 12. toukok. 2024 klo 16.00

Lohja, Lohja, Finland

Tapahtuman tiedot

Samanarvoinen Shamanismi   

10-12.5 2024 Lohjalla

pe klo 17.00 - tai vain la-su 18.00 (+ katso lisäeventti lopussa!)

Ilmoittaudu viimeistään 24.4 mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com.  

Nyt on jälleen Samanarvoisen shamanismin aika! Kutsumme teitä kaikkia, joiden elämään shamanismi kuuluu, luomaan ihanan tapahtuman kanssamme! Olet sitten ensiaskeleilla tai jo pitkän tien kulkenut, shamanismista kiinnostunut tai sitä pitkään harjoittanut olento, tule jakamaan itsesi, ajatuksesi ja yhteinen pyhä tila kanssamme. Haluamme jakaa kanssanne tasa-arvoisten tapahtuman ilman "guruttamista". Tässä tapahtumassa jokainen osallistuja on myös tekijä. Jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi ja jokainen on tärkeä, riittävä, hyväksytty ja rakastettu juuri omanlaisenaan. 

Tuo tapahtumaan mukanasi tuokio omaa shamanismiasi. Se voi ilmetä työpajana, esitelmänä, seremoniana, piirinä, esityksenä, kyselytuntina, keskusteluna, harjoituksena tai vaikkapa vapaana kertomuksena omasta shamanistisesta polustasi. Tuokio kestää puolesta tunnista tuntiin/ henkilö, riippuen tapahtuman lopullisesta osallistujamäärästä. Tule mukaan tekemään ikimuistoinen retki shamanismin kirjavaan maailmaan! 

Tapahtumapaikkana on tällä kertaa upeassa luonnossa, syvällä Lohjan metsien uumenissa oleva leirikeskus, rantasaunalla, omassa rauhassa. Saat tarkemmat yhteismajoittumis- ja osoitetiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Yöpymistila ei sovellu koira-allergiselle. 

Tapahtuman osallistujamäärä on 10-14 henkilöä.  Osallistumismaksu on 30€/päivä. Osallistua voit pe-su tai la-su, yöpymisellä tai ilman.  Tapahtuma on omakustannehintainen. Siksi ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu on pakollinen mahdollisesta peruutuksestasi huolimatta! Osallistumismaksu maksetaan käteisenä. Sillä katetaan mm. tapahtumapaikan vuokra, vegaaniset lounaat la-su ja iltapala pe. Tuo muu tarvitsemasi ruoka mukanasi. Lauantaina pidämme lisäksi päivällisnyyttärit. Voit myös tuoda mukanasi myytäviä tuotteita aihepiirin liittyen. Tapahtuma on täysin päihteetön. 

Loputtomat kiitokset kaikille, jotka tapahtumassa ovat vetäneet ja tulevat vetämään upeita, ikimuistoisia, oman itsensä näköisiä tuokioita!  Olet sydämellisesti ja rohkeasti tervetullut mukaan!  

HUOM! Samassa paikassa jo helatorstaina myös Hiljaisuuden retriittipäivä; Henkireikä, sekä Hengähdysperjantai, vapaaseen yhteiseen tai omaan ajanviettoon. Osallistu ihmeessä myös tähän kokonaisuuteen tai osaan siitä, jolloin saat pitemmän, voimaannuttavan "leirin" mielellesi ja kehollesi! Lisätietoa; (event)

Tapahtuman kokoonkutsujista: 

Dia Hohdevirta, nöyrimmin palveluksessanne; -Zenoppilas -Retriittiohjaaja -Energiahoitava -Tilusten suojaaja -Luontokontaktiopas -Kokemusasiantuntija -Yhteyksien tuoja ja luoja -Kannustaja ja kanssakulkija -Rehellisen rakkauden kantaja -Meditaatio sekä mindfullness opettaja -Maailmanuskontojen ja luonnonuskojen tiellä -Seremoniat, rituaalit, piirit ja siunaukset -Tuntevat käteni, näkevät silmäni -Sointukylvyt ja rumpumatkat -Psykofyysiset harjoitukset -Pää ja jalkahieronnat -Läsna tai kaukona -Kiitollisuudella  

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut jo pian kaksi vuosikymmentä.

Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Jaa tapahtuma

bottom of page