top of page

pe 03. marrask.

|

Lohja

Samanarvoinen shamanismi

Samanarvoinen shamanismi 3.11.-5.11.2023 Lohja Yhdessä Dia Hohdevirran kanssa

Registration is closed
See other events
Samanarvoinen shamanismi
Samanarvoinen shamanismi

Aika & Paikka

03. marrask. 2023 klo 17.00 – 05. marrask. 2023 klo 16.00

Lohja, Lohja, Finland

Tapahtuman tiedot

Samanarvoinen Shamanismi Nro. 6

3.-.5.11 Lohjalla, pe klo 17 - su klo 18

Ilmoittaudu viimeistään 23.10 mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Nyt on jälleen Samanarvoisen shamanismin aika! Kutsumme teitä kaikkia, joiden elämään shamanismi kuuluu, luomaan ihanan tapahtuman kanssamme! Olet sitten ensiaskeleilla tai jo pitkän tien kulkenut - shamanismista kiinnostunut tai sitä pitkään harjoittanut olento - tule jakamaan itsesi, ajatuksesi ja yhteinen pyhä tila kanssamme. Haluamme jakaa kanssanne tasa-arvoisten tapahtuman ilman "guruttamista".

Tässä tapahtumassa jokainen osallistuja on myös tekijä. Jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi ja jokainen on tärkeä, riittävä, hyväksytty ja rakastettu juuri sellaisenaan. Tuothan tapahtumaan mukanasi tuokion omaa shamanismiasi. Se voi ilmetä työpajana, esitelmänä, seremoniana, piirinä, esityksenä, kyselytuntina, keskusteluna, harjoituksena tai vaikkapa vapaana kertomuksena omasta shamanistisesta polustasi. Tuokio kestää puolesta tunnista tuntiin / henkilö, riippuen tapahtuman lopullisesta osallistujamäärästä. Tulkaa mukaan tekemään ikimuistoinen retki shamanismin kirjavaan maailmaan!

Tapahtumapaikkana on tällä kertaa erään jo pitkän shamanistisen tien kulkeneen voimanaisen viehättävä koti Lohjalla, metsien uumenissa. Saat tarkemmat yhteismajoittumis- ja osoitetiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuman osallistujamäärä on minimi 10-12 henkilöä. Osallistumismaksu on 85e ja tapahtuma on omakustannehintainen. Tämän vuoksi osallistumismaksu on pakollinen mahdollisesta peruutuksestasi huolimatta!!! Osallistumismaksu maksetaan käteisenä ja sillä katetaan tapahtumapaikan vuokra sekä lounaat yms kulut. Maksu sisältää lounaskeitot. Tuo muu tarvitsemasi ruoka mukanasi. Lauantaina pidämme päivällisnyyttärit. Tuo mukanasi jotain, minkä voit jakaa yhteisessä pöydässä. Mielellään jotain sadonkorjuun sekä kekrin hengessä. Voit myös tuoda mukanasi myytäviä tuotteita aihepiirin liittyen.

Tapahtuma on täysin päihteetön.

Loputtomat kiitokset kaikille jotka tapahtumassa ovat vetäneet ja tulevat vetämään, upeita, ikimuistoisia, oman itsensä näköisiä tuokioita! Sydämellisesti ja rohkeasti tervetuloa mukaan!

Tapahtuman kokoonkutsujista:

Dia Hohdevirta, nöyrimmin palveluksessanne;

-Zenoppilas -Retriittiohjaaja -Energiahoitava -Tilusten suojaaja -Luontokontaktiopas -Kokemusasiantuntija -Yhteyksien tuoja ja luoja -Kannustaja ja kanssakulkija -Rehellisen rakkauden kantaja -Meditaatio sekä mindfullness opettaja -Maailmanuskontojen ja luonnonuskojen tie -Seremoniat, rituaalit, piirit ja siunaukset -Tuntevat käteni, näkevät silmäni -Sointukylvyt ja rumpumatkat -Psykofyysiset harjoitukset -Pää ja tai jalkahieronnat -Läsna tai kaukona -Kiitollisuudella

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku

 www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page