top of page

pe 04. marrask.

|

Ingå

Samanarvoinen shamanismi

Samanarvoinen Shamanismi Nro. 5 Inkoo, "Peikonlinna" 04- 06.11.2022

Registration is closed
See other events
Samanarvoinen shamanismi
Samanarvoinen shamanismi

Aika & Paikka

04. marrask. 2022 klo 17.00 – 06. marrask. 2022 klo 17.00

Ingå, 10210 Ingå, Finland

Tapahtuman tiedot

Samanarvoinen Shamanismi Nro. 5 

Inkoo, "Peikonlinna"   

Ilmoittaudu viimeistään 20.10 mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Nyt on jälleen Samanarvoisen shamanismin aika! Kutsumme teitä kaikkia, joiden elämään shamanismi kuuluu, luomaan ihanan tapahtuman kanssamme! Olet sitten ensiaskeleilla tai jo pitkän tien kulkenut - shamanismista kiinnostunut tai sitä pitkään harjoittanut olento - tule jakamaan itsesi, ajatuksesi ja yhteinen pyhä tila kanssamme.  Haluamme jakaa kanssanne tasa-arvoisten tapahtuman ilman minkäänlaista "guruttamista". 

Tässä tapahtumassa jokainen osallistuja on myös tekijä. Jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi ja jokainen on tärkeä, hyväksytty ja rakastettu. Tuothan tapahtumaan mukanasi tuokion omaa shamanismiasi. Se voi ilmetä työpajana, esitelmänä, seremoniana, piirinä, esityksenä, kyselytuntina, keskusteluna, harjoituksena tai ihan vapaana kertomuksena omasta shamanistisesta polustasi. Tuokio kestää puolesta tunnista tuntiin/ henkilö, riippuen tapahtuman lopullisesta osallistujamäärästä. Tulkaa mukaan tekemään ikimuistoinen retki shamanismin kirjavaan maailmaan!  

Tapahtumapaikkana on tällä kertaa upea, suuri hirsihuvila kaikilla mukavuuksilla ja rantasaunalla, merenrannalla Inkoossa. Saat tarkemmat osoitetiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Minimi osallistujamäärä 15 henk, max 17.  Osallistumismaksu on 105e ja tapahtuma on omakustannehintainen. Tämän vuoksi osallistumismaksu on pakollinen mahdollisesta peruutuksestasi huolimatta! Osallistumismaksu maksetaan käteisenä ja sillä katetaan tapahtumapaikan vuokra, yöpyminen, lounaat yms kulut.  Maksu sisältää lounaskeitot.  Tuo muu tarvitsemasi ruoka mukanasi. Lauantaina pidämme myös nyyttärit. Tuo mukanasi jotain, minkä voit jakaa yhteisessä pöydässä. Sään salliessa juhlimme lauantaina myös kekriä kaikille muillekin avoimessa rumpupiirissä nuotion äärellä. 

Tapahtuma on täysin päihteetön.  

Loputtomat kiitokset kaikille jotka tapahtumassa ovat vetäneet ja tulevat vetämään, upeita, ikimuistoisia, oman itsensä näköisiä tuokioita! Sydämellisesti ja rohkeasti tervetuloa mukaan! 

Tapahtuman kokoonkutsujista:

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lämpimin terveisin

Hanna

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Minä, Dia Hohdevirta, Lumous Luomatar, rehellisen rakkauden kantaja, olen jo usean sukupolven taustasta toimiva mm. shamanistinen ja henkinen tukija, kanavoija, energiahoitaja ja tienviitoittaja. Elän todeksi omaa tapaani elää henkisellä ja hengellisellä tielläni, käyttäen tukenani sekä luonnon että maailmanuskontoja, monia eri suuntauksia ja osin vaihtoehtoista elämäntapaa. Ykkösperiaatteeni toiminnassani on kunnioittaa kaikkien omia uskomuksia tai epäuskomuksia ja olla tuputtamatta omiani muille. Toiveenani kuitenkin on; usko että kaikki on yhtä lailla mahdollista kuin mahdotonta, jolloin ovesi auki pitäen, uusia näkemyksiä ja tai näkyjä voi tulla luoksesi. Katson, lataan ja puhdistan sekä henkilöitä, paikkoja että henkien toimintaa, läsnä tai kaukona. Rummutusten, meditaatiomenetelmin ja meditatiivisten harjoitteiden avulla voimautan, hoidan ja rentoutan itseäni ja tuon niin muille työkaluja auttaa itseään. Selkeyttävillä hiljaisuuden päivillä mahdollistan ihmisille matkaa syvemmälle ytimeensä. Kunnialla ja kunnioituksella suoritan myös seremonioita, siunauksia ja rituaaleja, eri tarpeisiin ja merkkipaaluihin. Itsetuntemusharjoituksia ohjaan esim. luovuuden eri työkaluja käyttäen. Maa-Emomme elementit ovat vahvana pohjana matkanteossani. Tähteläisenä ammennan tietoa universumista ja tuon sieltä valoa ja rakkautta tehtäviini. Rempseän avoimella asenteellani ja olemuksellani kannustan varovaisempiakin tempperamenttejä rohkaistumaan sisimmässään. Toimin suomeksi, på svenska and also in english. Hoidathan omaa henkeäsi ja sieluasi, itse, yhdessä muiden tai ja minun kanssani. Harjoitetaan pyrkimystä hyvyyteen, rakkauteen ja kaikkeus on meissä ja me kaikkialla, yhteyden ymmärrykseen. Nöyrän kiitollisena oikeudesta saada toimia porttina, kanavana, maljana ja apuna. Itseni, teidän, maailman, universumin ja henkimaailman hyväksi. Otathan yhteyttä tarpeen tullen.

Kiitos kiitos kiitos.

Valoisasti ja aidosti: Dia

Jaa tapahtuma

bottom of page