top of page

pe 26. toukok.

|

Turku

Rumpupiiri - Maa

Rumpupiiri - Maa Perjantaina 26.5.2022 klo 18.00- 20.00 Metsä, Maaria, Turku

Registration is closed
See other events
Rumpupiiri - Maa
Rumpupiiri - Maa

Aika & Paikka

26. toukok. 2023 klo 18.00 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Rumpupiiri - Maa

Perjantaina 26.5.2022 klo 18.00- 20.00 Metsä, Maaria / sadesäällä Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 15€

Olet tervetullut mukaan shamanistiseen rumpupiiriin. Tässä piirissä vahvistamme yhteyttämme Maan kanssa.

Rumpupiiri koostuu harjoituksista, seremoniasta sekä rumpumatkasta. Osallistuaksesi tähän piiriin, sinulla ei tarvitse olla kokemusta shamanismin harjoittamisesta. Oma kiinnostuksesi asiaan riittää. Voit ottaa mukaasi yhteistä rummutusta varten oman rummun, helistimen tai muun rytmisoittimen, jos sinulla on. Oma rumpu ei siis ole välttämätön, jotta voisit osallistua. Voit osallistua myös laulamalla tai tanssimalla, jos siltä tuntuu. Yhtä hyvin voit olla vain läsnä. 

Tarvitset myös istuma/ makuualustan ja säänmukaisen vaatetuksen. Varaudu siihen, että kävelemme jonkin verran pääasiassa polkuja pitkin. Laitan ilmoittautuneille takemmat osoitetiedot metsään löytämiseksi. Paikalle pääsee myös julkisilla Turun keskustasta. Jos luvassa on todella sateista säätä, kokoonnummekin sisätiloissa. Ilmoitan tästä osallistujille viimeistään piiriä edeltävänä iltana.

Piirin osallistumismaksu on 15€, joka maksetaan rumpupiirin yhteydessä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla. Olethan ajoissa paikalla. Piiriin otetaan rajattu määrä osallistujia. Ennakkoilmoittautumiset ja kysymykset piiriin liittyen voit laittaa osoitteeseen luovapolku@gmail.com.

Rumpupiirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista.Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page