top of page

pe 31. maalisk.

|

Helsinki

Rumpupiiri - Kevät

Rumpupiiri - Kevät 31.3.2023 Era Nova Bookshop, Kasarmikatu 2, Helsinki

Registration is closed
See other events
Rumpupiiri - Kevät
Rumpupiiri - Kevät

Aika & Paikka

31. maalisk. 2023 klo 18.00 – 20.00

Helsinki, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Rumpupiiri - Kevät

Perjantaina 31.3.2023 klo 18.00- 20.00

Era Nova Bookshop, Kasarmikatu 2, Helsinki

Ilmoittautumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com. 

Piiriin otetaan rajallinen määrä osallistujia.

Osallistumismaksu 20€  maksetaan piirin yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan rumpupiiriin ottamaan vastaan kevään. Tunnustelemme juuri menneen kevätpäiväntasauksen virtauksia ja alkavaa uuden kasvun aikaa rummuttaen, matkaa tehden ja kokemuksiamme jakaen. 

Voit ottaa mukaasi oman rummun tai muun rytmisoittimen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rumpumatkojen tekemisestä tai omaa rumpua. Voit osallistua myös vain läsnäollen. Era Novan Salista löytyy joogamattoja ja istumatyynyjä.

Piirin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page