top of page

la 15. kesäk.

|

Turku

Luonnonhenget - Kasvien maaginen voima

Luonnonhenget - Kasvien maaginen voima
Luonnonhenget - Kasvien maaginen voima

Aika & Paikka

1 more dates

15. kesäk. 2024 klo 10.00 – 16. kesäk. 2024 klo 16.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Luonnonhenget - Kasvien maaginen voima

25.5.-26.5. ja 15.6.-16.6.2024

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittauttumiset osoitteeseen luovapolku@gmail.com mielellään 10.5. mennessä.

Kasvien henget - Kasviauttajat - Yrtit - Rohdot - Kuu - Shamanismi - Noituus

Tämä kokonaisuus on tarkoitettu erityisesti kasvien henkien kanssa työskentelyyn. Tunnustelemme erilaisia tapoja luoda yhteys kasveihin ja löytää itsellemme kasviauttajia. Työskentelemme kaikkien kasvillisuuskerrosten kanssa alkavan kesän heräävässä voimassa. Ensimmäisenä viikonloppuna saamme aloittaa työskentelyn täydenkuun päivien alla. Harjoittelemme tunnistamaan rohtokasveja ja perehdymme tapoihin käyttää kasveja sisäisesti ja ulkoisesti. Tulemme valmistamaan itsellemme yrttiamuletit ja tutustumme sauvoihin.

Kurssin hinta on 400€ sisältäen ohjauksen ja materiaalit. Maksun voit maksaa kolmessa erässä. Vahvistat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 100€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160076. Loppuosan maksusta voit maksaa halutessasi kahdessa erässä (150€+150€) aina viimeistään viikkoa ennen aloituspäivää. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ei ennakkomaksua palauteta. Jos sairastut tai estyt muista syistä, olethan yhteydessä. Aina voi löytyä mahdollisuus esimerkiksi siirtää maksut toiselle kurssille.

Työskentelemme lauantaisin klo 10.00.-18.00. ja sunnuntaisin klo 10.00.- 16.00. Alkuvoimalla voi tarvittaessa yöpyä patjamajoituksessa 10€/ yö. Suihkua ei ole käytössä. Ilmoitathan majoitustarpeesta erikseen.

Ilmoittauttumiset 10.5. mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos paikkoja on vapaana. Aina kannattaa kysyä : )

Kurssin ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Shamanismin parissa olen toiminut pian jo kaksi vuosikymmentä. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin 

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page