top of page

ma 29. toukok.

|

Turku

Liike ja ääni

Liike ja ääni Ma 8.5, 12.5, 22.5 ja 29.5 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Registration is closed
See other events
Liike ja ääni
Liike ja ääni

Aika & Paikka

29. toukok. 2023 klo 18.00 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Liike ja ääni

Ma 8.5, 12.5, 22.5 ja 29.5 klo 18.00- 20.00

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Kertamaksu 25€ 

Kaikki neljä kertaa 80€

Näissä illoissa luomme liike- ja äänimaailman omasta sisäisestä tilastamme käsin sekä vaikuttuen muiden osallistujien mukanaan tuomasta. Lähtökohtinamme toimivat sisäiset elementit, autenttisuus ja oma kehomme.  Lähdemme jokaisella kerralla luomaan omaa matkaamme äänen ja liikkeen saattelemina harjoitusten pohjalta. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta vapaasta äänestä tai liikkeestä, jotta voisit osallistua.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Etusijalla ovat kaikkiin kertoihin sitoutuvat. Yksittäisille kerroille pääsee mukaan, jos tilaa jää. Lisätietoja annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Iltojen ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista.Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin 

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page