top of page

la 09. maalisk.

|

Turku

Kuun sisaret

Kuun sisaret 10.2.2024- 14.12.2024, Turku

Registration is closed
See other events
Kuun sisaret
Kuun sisaret

Aika & Paikka

7 more dates

09. maalisk. 2024 klo 15.00 – 19.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Kuun sisaret

Kuun sisaret on vuoden mittainen matka, jonka kuljemme yhdessä kuun rytmejä seuraten. Lähestymme kuun femiiniä voimaa ja sen luomaa pyhää tilaa yhteisessä piirissä seremonioita ja rituaaleja luoden. Teemme sisäistä matkaa kuun kanssa luovuuden, äänen ja tanssin kautta sekä lähestyen luontoa, elementtejä, unelmointia ja unia. Liitämme näin itsemme osaksi ikiaikaista ketjua, joka on kantanut mukanaan kuun viisautta ja lempeää voimaa.

Oletko kiinnostunut tästä matkasta? Laitathan minulle sähköpostia osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Kuulen mielelläni hiukan siitä, mikä sinua kutsuu tähän piiriin mukaan.

Piiri kokoontuu kolmen osion ajan, joiden välissä jokainen tekee itsenäisesti omaa työskentelyään osittain yhdessä sovittuina aikoina. Kokoontumiset ovat aina lauantaisin rytmittyen kuun mukaan. Kokoonnumme Turussa, Alkuvoiman salissa klo 15.00.-19.00. Saat lisätietoja sisällöstä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kokonaisuuden hinta on yhteensä 750€. Vahvistat paikkasi maksamalla ennakkomaksu 150€  26.1. mennessä. Mukaan voi ilmoittautua vielä tämän jälkeenkin, jos paikkoja on vapaana. Ennakkomaksu palautetaan kokonaisuudessaan, jos ryhmä ei toteudu. Jos perut itse viimeisen ilmoittutumispäivän jälkeen, maksua ei palauteta. Loppuosan voi maksaa kolmessa osassa tai kaiken kerralla. Muut maksuerät tulevat olemaan 200€/ kerta aina viimestään kaksi viikkoa ennen kokoontumisjakson aloituspäivää.

10.2. uusikuu

24.2. täysikuu

9.3. pimeäkuu

23.3 täysikuu

6.7. uusikuu

20.7. täysikuu

3.8. pimeäkuu

17.8 täysikuu

2.11. uusikuu

16.11. täysikuu

30.11. pimeäkuu

14.12. täysikuu

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page