top of page

su 19. maalisk.

|

Turku

Kevätpäiväntasauksen piiri

Kevätpäiväntasauksen piiri 19.3.2023 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Registration is closed
See other events
Kevätpäiväntasauksen piiri
Kevätpäiväntasauksen piiri

Aika & Paikka

19. maalisk. 2023 klo 15.00 – 18.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Kevätpäiväntasauksen piiri

Sunnuntaina 19.3.2023 klo 15.00- 18.00

Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Ilmoittautumiset 16.3 mennessä osoitteeseen luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 15- 25€ (oman tilanteesi mukaan) maksetaan piirin yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juhlistamaan kevätpäiväntasausta. Kokoonnumme seremonialliseen piiriin vastaanottamaan uuden kasvun ajan rummuttaen, tanssien ja kokemuksiamme jakaen. 

Voit ottaa mukaasi oman rummun tai muun rytmisoittimen sekä mukavat vaatteet tanssimatkaa varten. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta rumpumatkojen tekemisestä tai vapaasta tanssista. Voit tuoda myös jotain pientä syötävää jaettavaksi muiden kanssa. Tarjolla on lisäksi teetä. Alkuvoimalta löytyy joogamattoja, peittoja ja istumatyynyjä.

Piirin ohjaavat Hanne Metsähinen ja Hanna Ojanen

Hanne Metsähinen

Olen luova kulkija, uskontotieteilijä ja shamanismin harjoittaja.

Luovalla tanssilla on ollut merkittävä rooli elämässäni yli vuosikymmenen ajan.

Se on ollut minulle niin itseilmaisun muoto, itsetutkiskelun väline, uudistava voima, yhteyksien luoja kuin portti muuntuneisiin tietoisuuden tiloihinkin. Kevätpäiväntasauksen juhlassa otamme kevään vastaan myös luovalle liikkeelle antautuen.

Jokainen meistä osaa tanssia. Luovassa tanssissa ei ole oikeaa eikä väärää. Voit liikkua niin pienesti tai isosti kuin sinusta hyvälle tuntuu. Jo pieni sormen liike voi olla tanssia, hengitys voi olla olla tanssia, koko elämä on tanssia. Ohjaan tanssin antamalla ajatuksia ja ehdotuksia oman tanssimatkasi tueksi. Sinä päätät millaisen muodon ne ottavat. Tule sellaisena kuin olet.

Hanne

Hanna Ojanen

Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

www.luovapolku.fi

https://www.facebook.com/luovapolku/

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page