top of page

pe 27. lokak.

|

Turku

Kekripiiri

Kekripiiri Perjantaina 27.10.2022 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Registration is closed
See other events
Kekripiiri
Kekripiiri

Aika & Paikka

27. lokak. 2023 klo 18.00 – 21.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Kekripiiri ja tuliseremonia

Olet lämpimästi tervetullut kekriajan piiriin ja tuliseremoniaan perjantaina 27.10.2022 klo 18.00-21.00 

Kokoonnumme osoitteessa Alkuvoima, Halistentie 2, Turku. 

Kokoonnumme muistamaan esivanhempiamme ja muita meille läheisiä edesmenneitä. Aloitamme illan kokamalla alttarin edesmenneille ja luomalla yhteisen piirin osallistujien ja kutsumiemme henkien kanssa. Tämän jälkeen sytytämme ulos tulen, jolle voit antaa viestisi ja kiitoksesi heille, joita haluat muistaa. Ilta jatkuukin tulen äärellä rummuttaen, laulaen ja hiljentyen. 

Voit tuoda mukanasi rummun tai muun soittimen, alttarille jonkin esineen tai valokuvan, joka kertoo esivanhemmistasi tai sinulle läheisestä edesmenneestä. Voit tuoda alttarille myös muita sinulle tärkeitä  voimaesineitä. Tuo myös tulelle annettavaksi lahjoja esimerkiksi ruokaa, kukkia, yrttejä tms. (Huomioithan, että tulelle tulee antaa vain orgaanisia/ täysin palavia asioita!) Lisäksi voit tuoda sisätiloihin tarjottavaksi nyyttärisyötävää - jaamme yhteisen pöydän edesmenneiden kanssa. Jos sinulla on lyhty, ota sellainen mukaasi. Tarjolla on teetä ja puuroa koko illan. Varaudu säähän sopivin vaattein. Runsaan sateen yllättäessä jatkamme iltaa sisätiloissa muilla tavoin.

Ilmoittaudu osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Osallistumismaksu piiriin on 20€. Maksu maksetaan piirin yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. 

Olen Hanna Ojanen. Elämäni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Työskentelen erityisesti shamanistisia tekniikoita käyttäen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Teen hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan piirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselleni. Olen kiitollinen kaikille, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page