top of page

pe 27. lokak.

|

Turku

Kekripiiri

Kekripiiri Perjantaina 27.10.2022 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Kekripiiri
Kekripiiri

Aika & Paikka

27. lokak. klo 18.00 – 20.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Kekripiiri

Olet lämpimästi tervetullut kekriajan piiriin 27.10.2022 klo 11.00- 16.00. 

Kokoonnumme osoitteessa Alkuvoima, Halistentie 2, Turku. Seremoniallisessa piirissä muistamme esivanhempiamme ja muita edesmenneitä läheisiämme.

Ilmoittaudu osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Osallistumismaksu piiriin on 20€. Maksu maksetaan piirin yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. 

Tuo mukanasi alttarille jokin esine tai valokuva, joka kertoo esivanhemmistasi tai sinulle läheisestä edesmenneestä. Voit tuoda alttarille myös muita sinulle tärkeitä  voimaesineitä tai koristeita (esimerkiksi kukkia tai muita lahjoja edesmenneille). Voit ottaa myös oman rummun, helistimen tai muun soittimen yhteistä rummutusta varten.

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös äiti neljälle lapselle. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page