top of page

su 30. lokak.

|

Turku

Kekripiiri

Kekripiiri Sunnuntaina 30.10.2022 klo 11.00- 16.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Registration is closed
See other events
Kekripiiri
Kekripiiri

Aika & Paikka

30. lokak. 2022 klo 11.00 – 16.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Kekripiiri

Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme Kekrijuhlaa sunnuntaina 30.10.2022 klo 11.00- 16.00. Kokoonnumme osoitteessa Alkuvoima, Halistentie 2, Turku. Seremoniallisessa piirissä kokoonnumme yhteisen sadonkorjuualttarin ääreen muistamaan edesmenneitä läheisiämme ja tutkimaan, millaisen sadon saamme tämän vuodenkierron päätteeksi korjata.

Ilmoittaudu osoitteeseen luovapolku@gmail.com 23.10 mennessä. Tämänkin jälkeen pääsee mukaan, jos vapaita paikkoja on. Osallistumismaksu piiriin on 40€ / 35€ vähävaraisille. Ennakkomaksu 20€ maksetaan ilmoittautuessa tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216, viite 160704. Ennakkomaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu. Loppuosa maksusta maksetaan piirin yhteydessä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla. Halutessasi voit maksaa myös koko maksun ennakkoon. Hintaan sisältyvät ohjelman lisäksi kynttilätarvikkeet, kahvi/tee sekä sadonkorjuukeitto.

Tuo mukanasi alttarille jokin esine tai valokuva, joka kertoo esivanhemmistasi tai sinulle läheisestä edesmenneestä. Voit tuoda alttarille myös muita sinulle tärkeitä  voimaesineitä tai koristeita (esimerkiksi kukkia). Tuo lisäksi jotakin tarjottavaa yhteiseen sadonkorjuupöytään. Asetamme nämä tarjottavat seremonian ajaksi alttarille ravitaksemme edesmenneitä. Tapahtuman päätteeksi nautimme itsekin näistä sadonkorjuupöydän antimista. Varaudu myös rennoin vaattein tanssimatkaa varten sekä säänmukaisin vaattein ulkona pidettävää tuliseremoniaa varten. Voit ottaa myös oman rummun, helistimen tai muun soittimen yhteistä rummutusta varten.

Päivän sisältö:

  • Aloituspiiri ja alttarin rakentaminen
  • Sadonkorjuupiiri
  • Kynttilätyöpaja
  • Tuliseremonia edesmenneille
  • Tanssimatka
  • Ruokailu

Tapahtuman järjestäjistä:

Nimeni on Milo Salminen ja olen kulkenut animistista noidan polkua jo 25 vuotta. Noituus on läsnä kaikissa elämäni osa-alueissa. Rakastan luomista, luontoa, kehollisuutta, rituaalityöskentelyä ja elämän taianomaista puolta. Oma kokemukseni on, että kutomalla yhteen fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemisen kokonaisuutta voimme kokea syvää eheytymistä, ja iloni on saada jakaa tätä työni kautta muiden kanssa.

Teen hoitoja henkimaailman apua kaipaaville, ohjaan erilaisia piirejä ja vedän kursseja mm shamanismista, luontoyhteydestä ja äänenkäytöstä. Valmistan käsityönä taikakaluja ja rituaalivälineitä, teen tilauksesta riimutulkintoja, erilaisia seremonioita ym noidan työtä. Koulutukeseltani olen artesaani, luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja.

Tärkein opettajani on ollut Christiana Aro-Harle (Sola Voima), olen hänelle hyvin kiitollinen opeista ja tuesta.

Lovesta Crafts netissä:

www.facebook.com/lovesta.crafts

www.instagram.com/lovesta.crafts

https://lovesta-crafts.webnode.fi/

Tilaa tiedot tapahtumista sähköpostiisi: https://lovesta-crafts.webnode.fi/yhteydenotto

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta:

www.luovapolku.fi

www.facebook.com/luovapolku

www.instagram.com/luova_polku

Jaa tapahtuma

bottom of page