top of page

ke 05. heinäk.

|

Turku

Kasvien voima

Kasvien voima ke 5.- to 6.7.2023, Aurinkolahti, Turku

Registration is closed
See other events
Kasvien voima
Kasvien voima

Aika & Paikka

05. heinäk. 2023 klo 14.00 – 06. heinäk. 2023 klo 0.00

Turku, Ukko Suden tie, Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Kasvien voima

ke- to 5.- 6.7.2023, Aurinkolahti, Turku

Tämä vuorokauden mittainen kurssi on tarkoitettu erityisesti kasvien henkien kanssa työskentelyyn. Tutustumme erilaisiin tapoihin luoda yhteys kasveihin, opettelemme tunnistamaan lääkinnällisesti käytettäviä kasveja ja perehdymme erilaisiin tapoihin käyttää niitä sekä lämmitämme illaksi yrttisaunan. 

Kurssiin sisältyy majoitus Aurinkolahdessa, aamupuuro, tee/ kahvi ja keittopäivällinen sekä yrttien kanssa tarvittavat materiaalit. Kurssin hinta on 190€ . Voit ilmoittautua kurssille osoitteeseen luovapolku@gmail.com 21.6 mennessä. Tämän jälkeen mukaan pääse, jos paikkoja on jäljellä. Vahvistat paikkasi maksamalla ennakkomaksun 90€ tilille Luova Polku, Nordea FI3810963000230216 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytäthän maksaessasi viitettä 160076. Jos kurssi peruuntuu, kaikki maksut palautetaan. Jos perut itse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ei ennakkomaksua palauteta.

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä.  Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta 

www.luovapolku.fi 

www.facebook.com/luovapolku 

www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin 

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page