top of page

ma 03. huhtik.

|

Helsinki

Kasvien voima

Kasvien voima ma 3.4.2023 klo 17.30- 20.00 Pieni Noitapuoti, Tehtaankatu 16, Helsinki

Registration is closed
See other events
Kasvien voima
Kasvien voima

Aika & Paikka

03. huhtik. 2023 klo 17.30 – 20.00

Helsinki, Tehtaankatu 16, 00140 Helsinki, Finland

Tapahtuman tiedot

Kasvien voima

ma 3.4.2023 klo 17.30- 20.00

Pieni Noitapuoti, Tehtaankatu 16, Helsinki

Ilmoittautumiset luovapolku@gmail.com

Osallistumismaksu 35€

Oletko kiinnostunut luomaan yhteyden kasveihin? Kiinnostaako sinua yrttien monipuolinen käyttö? Haluasitko tietää, mitkä suomalaiset kasvit sopivat suitsukkeisiin? 

Tämä ilta on tarkoitettu juuri näille asioille. Tunnustelemme erilaisia tapoja luoda yhteys kasveihin, opimme perusasioita yrttien käyttöön liittyen ja jaamme kokemuksiamme piirissä.

Ilta on osa Minna Lindblomin (Pohjoisen perinteen kantaja) Noitakurssisarjaa. Kiitän Minnaa kutsusta! Voit  osallistua myös ainoastaan tähän iltaan. Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksun voit maksaa paikanpäällä käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Illan ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta www.luovapolku.fi www.facebook.com/luovapolku www.instagram.com/luova_polku

Lämpimin terveisin Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page