top of page

su 13. kesäk.

|

luovapolku@gmail.com

Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa

Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa Etäluento sunnuntaina 13.6.2021 alkaen klo 18.00

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa
Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa

Aika & Paikka

13. kesäk. 2021 klo 18.00 – 19.30

luovapolku@gmail.com

Tapahtuman tiedot

Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa 

Etäluento sunnuntaina 13.6.2021 alkaen klo 18.00

Osallistu myös luennoille:

- 7.6.2021 Naisten yrtit

- 9.6.2021 Hoitavat yrtit

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan, kuinka voit käyttää suomalaisia villiyrttejä ruuan valmistuksessa sekä terveytesi tukena. Luennon aikana esittelen sinulle kevään ja kesän yleisimpiä villivihanneksia ja opastan niiden tunnistamisessa sekä käsittelyssä. Luento on noin 1,5 tunnin mittainen. Saat sähköpostiisi myös villivihannesreseptejä, joissa käytetään luennolla käsiteltyjä yrttejä.

Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Laita sähköpostiin nimesi  sekä luento jolle osallistut. Osallistumismaksu etäluennolle on 15€ ja se maksetaan joko tilille Luova Polku, FI3810963000230216, viitenumerolla 160597 tai Mobile Paylla. Puhelinnumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä. Laitathan molemmissa tapauksissa viestikenttään oman nimesi. Maksu suoritetaan ennen luentoa. 

Luento pidetään Zoomin kautta. Lähetän kutsulinkin osallistujille ennen kurssin alkua. Otan viimeiset ilmoittautumiset vastaan sähköpostitse 30 minuuttia ennen luentoa. Tämän jälkeen ei enää pääse mukaan!

Luennot järjestää Hanna Ojanen/ Luova Polku. Hanna on valmistunut diplomifytoterapeutiksi Frantsilan koulutuksesta vuonna 2012. Hän on ollut lapsesta saakka kiinnostunut kasveista ja villiyrttien käytöstä. Hanna tekee fytoterapeuttisia hoitoja sekä muita luontaishoitoja ja myy hoitavia yrttejä.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi

https://www.facebook.com/luovapolku/

sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Jaa tapahtuma

bottom of page