ma 17. toukok. | luovapolku@gmail.com

Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa

Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa Etäluento maanantaina 17.5.2021 alkaen klo 18.00
Ilmoittautuminen on suljettu.
Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa

Aika & Paikka

17. toukok. klo 18.00 – 19.30
luovapolku@gmail.com

Tapahtuman tiedot

Hoitavat yrtit - Villiyrtit ruuan valmistuksessa 

Etäluento maanantaina 17.5.2021 alkaen klo 18.00

Osallistu myös luennoille:

- 3.5.2021 Naisten yrtit

- 10.5.2021 Hoitavat yrtit

Olet lämpimästi tervetullut oppimaan, kuinka voit käyttää suomalaisia villiyrttejä ruuan valmistuksessa sekä terveytesi tukena. Luennon aikana esittelen sinulle kevään ja alkukesän yleisimpiä villivihanneksia ja opastan niiden tunnistamisessa sekä käsittelyssä. Luento on noin 1,5 tunnin mittainen. Saat sähköpostiisi myös villivihannesreseptejä, joissa käytetään luennolla käsiteltyjä yrttejä.

Ilmoittautuminen tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen luovapolku@gmail.com. Laita sähköpostiin nimesi ja puhelinnumerosi, sekä luento jolle osallistut. Osallistumismaksu etäluennolle on 15€ ja se maksetaan joko tilille Luova Polku, FI3810963000230216, viitenumerolla 160597 tai Mobile Paylla. Puhelinnumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä. Laitathan molemmissa tapauksissa viestikenttään oman nimesi. Maksu suoritetaan ennen luentoa. 

Lähetän kutsulinkin osallistujille ennen kurssin alkua. Luento pidetään Zoomin kautta, ja sitä varten on suositeltavaa ladata sovellus puhelimeesi tai tietokoneellesi. Puhelimelle ladatun sovelluksen kanssa voit vaikka itse liikkua ulkona luennon aikana. 

Luennot järjestää Hanna Ojanen/ Luova Polku. Hanna on valmistunut diplomifytoterapeutiksi Frantsilan koulutuksesta vuonna 2012. Hän on ollut lapsesta saakka kiinnostunut kasveista ja villiyrttien käytöstä. Hanna tekee fytoterapeuttisia hoitoja sekä muita luontaishoitoja ja myy hoitavia yrttejä.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta: www.luovapolku.fi

https://www.facebook.com/luovapolku/

sekä https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Ilmoittautuminen on suljettu.

Jaa tapahtuma