top of page

to 29. syysk.

|

Turku

Hoitavan äänen ryhmä - Sieluni laulu

Hoitavan äänen ryhmä - Sieluni laulu Kokoontumiset joka toinen torstai 29.9.2022- 30.3.2023 klo 18.00- 20.00 Alkuvoima, Halistentie 2, Turku

Registration is closed
See other events
Hoitavan äänen ryhmä - Sieluni laulu
Hoitavan äänen ryhmä - Sieluni laulu

Aika & Paikka

29. syysk. 2022 klo 18.00

Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitavan äänen ryhmä – Sieluni laulu

Syyskuu 2022 - maaliskuu 2023,  Turku

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän koulutuksen aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista.

Koulutus koostuu harjoituksista sekä äänihoitomatkoista. Tulemme työskentelemään pääosin sisätiloissa. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Koulutuksen harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on tämän koulutuksen aikana etsiä ja tunnustella äänen ja hiljaisuuden kautta yhteyttä ja kommunikaatiota kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Koulutus koostuu 12 kokoontumisesta, jotka ovat joka toinen torstai-ilta klo 18.00- 20.00 Turussa. Näiden kokoontumisten yhteishinta on 300€ (sis. alv). Myös osissa maksaminen on mahdollista. Tarkemmat maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautua voit osoitteeseen luovapolku@gmail.com 22.9.2022 mennessä. Tämä on myös koulutuksen viimeinen maksupäivä, jos et ole erikseen sopinut muuta järjestelyä. (Tämän jälkeen mukaan pääsee, jos paikkoja on vielä vapaana.)

Kokoontumispäivät:

29.9, 13.10, 27.10, 10.11, 24.11, 8.12, 19.1, 2.2, 16.2, 2.3, 16.3, 30.3

Koulutuksen ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Shamanismi on minulle rajalla kulkemista. Työskentelyni keskiössä on animistinen tapa kokea maailma – olla osa luontoa ja vahvassa ja elävässä yhteydessä henkimaailmaan. Tärkeitä ovat myös luovuus, herkkyys, läsnäolo ja kehollisuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltani kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Opettajinani ovat toimineet Christiana Aro-Harle sekä Jaana Kouri. Olen kiitollinen heidän antamastaan tuesta. Kiitän myös kaikkia, jotka kulkevat rinnallani tätä polkua.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta

https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page