to 16. syysk. | Turku

Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu

Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu Syyskuu 2021 - maaliskuu 2022, Turku
Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu

Aika & Paikka

16. syysk. 2021 klo 18.00 – 10. maalisk. 2022 klo 20.00
Turku, Halistentie 2, 20540 Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitavan äänen koulutus – Sieluni laulu

Syyskuu 2021 - maaliskuu 2022,  Turku

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän koulutuksen aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista.

Koulutus koostuu harjoituksista sekä äänihoitomatkoista. Tulemme työskentelemään pääosin sisätiloissa. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Koulutuksen harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on tämän koulutuksen aikana etsiä ja tunnustella äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia ja kommunikaatiota kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Koulutus koostuu 12 kokoontumisesta, jotka ovat joka toinen torstai-ilta klo 18.00- 20.00 Turussa. Näiden kokoontumisten yhteishinta on 300€ (sis. alv). Myös osissa maksaminen on mahdollista.

Ilmoittautua voit osoitteeseen luovapolku@gmail.com 6.9.2021 mennessä. Tämä on myös koulutuksen viimeinen maksupäivä, jos et ole erikseen sopinut muuta järjestelyä. (Tämän jälkeen mukaan pääsee, jos paikkoja on vielä vapaana.)

Kokoontumispäivät:

16.9, 30.9, 14.10, 28.10, 11.11, 25.11, 9.12, 13.1, 27.1, 10.2, 24.2, 10.3

Koulutuksen ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Teen shamanistista hoitotyötä ja seremonioita sekä ohjaan rumpupiirejä ja kursseja. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta 

https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä 

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma