top of page

su 24. tammik.

|

Turku

Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu

Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu Tammikuu- toukokuu 2021, Turku

Ilmoittautuminen on suljettu.
Katso muut tapahtumani
Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu
Hoitavan äänen koulutus - Sieluni laulu

Aika & Paikka

24. tammik. 2021 klo 10.00 – 16.00

Turku, Turku, Finland

Tapahtuman tiedot

Hoitavan äänen koulutus – Sieluni laulu

Kevät 2021, Turku

Kuinka äänen värähtely voi hoitaa – parantaa meitä ja ympäröivää maailmaa? Tämän koulutuksen aikana kuljemme omaa polkuamme eteenpäin äänemme johdattelemina. Nautimme äänestä, etsimme ääntä ja tuotamme ääntä, tunnustelemme – annamme äänen hoivata – ja annamme tilaa myös hiljaisuudelle, jotta kokisimme sen kautta äänen voiman. Koulutus pohjaa shamanistiseen ajatukseen siitä, että kaikella täällä on henki ja kaikella on myös oma laulunsa – oma äänensä – sielun laulu. Vaikka koulutus pohjaakin monelta osin shamanistiseen ajatteluun, siihen osallistuminen ei edellytä sinulta kokemusta shamanismista.

Tarjoasin nyt mahdollisuutta osallistua Hoitavan äänen –koulutukseen myös sinulle, joka tulet kaueampaa tai jolle eivät arki-illat sovi. Tämä uusi ryhmä tulee kokoontumaan kevätkauden ajan Turussa sunnuntaisin. Koulutus koostuu kuudesta intensiivisestä päivästä. Olet tervetullut!

Koulutus koostuu harjoituksista sekä äänihoitomatkoista. Tulemme työskentelemään pääosin sisätiloissa. mutta myös ulkona 

mahdollisuuksien mukaan. Harjoitukset tulevat olemaan sellaisia, joihin jokainen voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan laulanut. Koulutuksen harjoituksissa käytämme ääntämme, emme niinkään hae taidokasta tai puhdasta laulua. Tarkoituksenamme on tämän koulutuksen aikana etsiä äänen ja hiljaisuuden kautta kontaktia kaikkeen meitä ympäröivään sekä myös itseemme, omaan sieluumme.

Koulutus koostuu 6 kokoontumisesta, jotka ovat noin kerran kuussa Turussa. Näiden kokoontumisten yhteishinta on 300€ (sis. alv). Myös osissa maksaminen on mahdollista. Lisäksi voit kesällä osallistua erilliseen hintaan koulutuksen päättävälle koko viikonlopun kurssille, jossa pääsemme työskentelemään yhdessä luonnon kanssa.

Ilmoittautua voit osoitteeseen luovapolku@gmail.com 10.1.2021 mennessä. Tämä on myös koulutuksen viimeinen maksupäivä, jos et ole erikseen sopinut muuta järjestelyä. (Tämän jälkeen mukaan pääsee, jos paikkoja on vielä vapaana.)

Kokoontumispäivät:

24.1, 14.2, 21.3, 4.4, 2.5, 16.5

Koulutuksen ohjaajasta:

Olen Hanna Ojanen. Työskentelyni keskiössä ovat vahva ja elävä yhteys henkimaailmaan, animismi ja siitä kumpuava luontoyhteys sekä luovuus. Toimin shamanistisena neuvonantajana sekä ohjaan rumpupiirejä Turussa ja Helsingissä sekä järjestän shamanistisia kursseja ja seremonioita. Ohjaajana olen lempeä ja hyväksyvä. Yrtit, laulu, soitto, tanssi, taide, kädentaidot ja kansanperimätiedon elävänä säilyttäminen ovat aina kuuluneet vahvasti elämääni. Olen koulutukseltaan kuvataiteilija ja fytoterapeutti. Olen myös neljän lapsen äiti. Tärkeimpinä työvälineinäni toimivat shamanistinen näkeminen, rumpu, ääni ja yrtit.

Lisätietoja toiminnastani löydät sivuilta 

https://www.facebook.com/luovapolku/ sekä 

https://www.instagram.com/luova_polku/?hl=fi

Lämpimin terveisin

Hanna

Jaa tapahtuma

bottom of page